Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BEYMA 122 ND

WOOFERS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• WOOFERS

11

• radue

8

• Romica_t

2

• Mihai Cimpoeru

1

Top autori în acest subiect

Am uitat sa va rog:daca se poate sa aduceti acest difuzor(beyma 122 nd),pt ca am vazut pe site(hi-end) ca momentan nu il aveti.As vrea o pereche din aceste difuzoare(2 bucati)!Astept un raspuns!Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Vreau sa aflu de la cei care cunosc bine semnificatia parametriilor TS ce incinta este optima pentru acest difuzor,avand in vedere ca va fi destinat pentru domeniul 100Hz-4000Hz?Ma intreb din cauza Qts-ului foarte mic(un lucru bun) de numai 0,14.Bas-reflex se preteaza la asa ceva?Sau este mai buna o incinta inchisa?

Link spre comentariu

Pe site, in pdf-ul difuzorului este specificat faptul ca intr-o cutie bas-reflex de 25 litri are raspuns de la 175hz in sus(vezi graficul).Totusi pentru un raspuns de la 80 hz-100hz in sus cam ce cutie(de cati litri sa fie?) i-ar trebui?Banuiesc ca bas-reflex(sau inchisa),cum credeti ca e mai bine?Daca bas-reflex,atunci care sa fie dimensiunile deschiderii(portului) la frecventa de 80hz sau 100hz?PS:Am facut comanda pe site dar se pare ca nu mai sunt pe stoc! :smt022 Va rog aduceti-mi 2 bucati(o pereche) din aceste difuzoare! :prayer:

Link spre comentariu

Qts-ul de 0.14 e prea mic pt ca difuzorul sa funcitoneze corct intr-o incinta bassreflex ( in sensul ca nu va putea sa aiba si extensia in midbas, adica sa coboare pana la 80 Hz ).Cu ce alte difuzoare vrei sa-l mai folosesti ? \

Link spre comentariu

Da,chiar vreau aceste difuzoare!De ce nu?Are cineva de spus ceva de el?Sa-mi zica si mie daca are!Daca nu merge in reflex,atunci merge in cutie inchisa?Iar daca nu se poate sa mearga de la 80hz,atunci macar de la 100hz in sus sa mearga.PS:Parametrii lui sunt urmatorii: fs=56hz Qts=0.14 Qms=12 Qes=0.14 Vas=72L Re=5.2ohms Xmax=2mm Efficiency=8.6% BL=24.2 N/A SPL=103db Power capacity=200W AES

Link spre comentariu

Eu zic sa studiezi o oferta mai larga...cel mai bine ar fii sa ascult 2 boxe finite cu niste difuzoare care te-ar interesa..si abia atunci sa te decizi.Simularile nu spun tot adevarul...Ce-i pe foaie nu e si in practica 100%

Link spre comentariu

Pai cum sa ascult o pereche de boxe mai BOGDI16 daca eu acum vreau sa-mi fac o pereche de boxe si prietenii mei toti au difuri de casa,care nu sunt PRO?Nu are nimeni un proiect cu BEYMA 122ND (sau cu PAUDIO SN12B)?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări