Geolic Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Va salut. Am un astfel de receptor care nu livreaza nimic in difuzoare. Ma poate ajuta cineva cu o schema va rog ? Link spre comentariu
sla Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 (editat) Sigur se numeste AS8010DC, nu cumva SR8010DC? Eu n-am gasit niciunde acest Marantz... Editat Martie 9, 2022 de sla Link spre comentariu
validae Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Până la schemă, se mai aprinde ceva la el ? Luaţi o cască de telefon fix Romtelecom, înseriată cu condensator de 1uF şi fire lungi.Puneţi un fir la masă şi cu celălalt o luaţi la testat calea de sunet de la intrare până la finalii audio, cu o sursă de semnal conectată, sau pe funcţia radio..Astfel depistaţi unde se opreşte muzica....fără nicio schemă. Link spre comentariu
sla Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Vad ca aici: cineva cauta schema pentru acelasi aparat pe care eu nu-l gasesc niciunde. Aici se vorbeste ca ar avea finali cu STK. Link spre comentariu
validae Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Ar fi utilă o poză sau link cu acest aparat fantomă... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Salut! https://www.hifiengine.com/manual_library/marantz/sr8010dc.shtml acesta este. da, are 2 finali STK atacati de un alt prefinal ... dar eu am renuntat demult la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum