sk24bpo Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Mai simpla, mai usor de intretinut. Link spre comentariu
merck Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Nu cred ca are randamentul la fel de bun ca la eoliene. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Clar ca nu are un randament măcar similar. Lucrul mecanic convertit este semnificativ mai mic. Link spre comentariu
merck Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Da daca fac una de 4KW/h cum zic in film si este ieftina atunci au sanse sa penetreze pe piata. 4-5 "pari" din aia in gradina nu deranjeaza Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Acum 7 minute, merck a spus: Da daca fac una de 4KW/h cum zic in film si este ieftina atunci au sanse sa penetreze pe piata. 4-5 "pari" din aia in gradina nu deranjeaza Numai sa nu-ti trebuiasca o temelie mai mare ca la o casa. Gindeste-te ca se bazeaza pe balans ....... Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Alt candidat pentru muzeul inventiilor inutile? Dar, e totusi bine sa incercam, sa inovam. Contra: randament scazut (nici macar nu au mentionat cuvantul randament), alte angrenaje mecanice de intretinut, suprafata mica de expunere la vant, fundatie si stres mecanic puternic si variabil. Pentru: suprafata/volum mic (dar si putere produsa mica), zgomot (sper) mai mic fata de elicea eolienei. Concluzie: poate pentru iluminatul casei, nu vad cum pompezi 40kW pentru o incarcare de masina intr-o noapte. Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 8, 2022 Partajează Postat Martie 8, 2022 Initial am crezut ca este ceva similar cu un generator piezo, dar cand am urmarit cuprinsul de la video, unde mentiona de angrenaje, etc., a fost clar ca e ceva ineficient. Pana la cativa kw utilizabili..... padure deasa Link spre comentariu
validae Postat Martie 8, 2022 Partajează Postat Martie 8, 2022 E genul de ,,start-up,, pentru care se face promovare agresivă pentru a strânge bani, fără detalii tehnice clare, doar generalităţi.Îmi închipui ce zgomot pot face o duzină de astfel de ,,trestii unduitoare,, din carbon care se clatină în vânt, lângă o casă.....că total silenţioase nu pot fi.Şi de vibraţiile eventuale ce le-ar induce... Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 8, 2022 Partajează Postat Martie 8, 2022 Am gasit un clip unde ”detaliaza” modul de generare (balansarea unor magneti in bobine). Link spre comentariu
validae Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Adevărul e pe undeva pe la mijloc.Clar e preferabil să foloseşti energia vântului acolo unde e disponibil continuu, generarea eoliană ocupă puţin spaţiu pe orizontală, faţă de panourile solare.Dar cu soluţii din astea cu care poţi eventual să încarci doar un telefon mobil.....nu prea am mari aşteptări.Iar să măreşti o astfel de eoliană oscilantă la dimensiuni care să conteze, e înfricoşător..... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Mai mic si eficient sunt cele cu multe pale, se folosesc in SUA, vizibile si in multe filme la Ranch/ ferma. Unii le fac din roata de bicicleta ca suport. Datorita suprafetei relativ mari, merge si la vant mai mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum