Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Impedanta cap de redare de kashtan

Cristi1988

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristi1988

4

• BRANCA

2

• aurel70

1

• Усилитель

1

Top autori în acest subiect

Depinde cu ce cap a venit magul.

Iupiter-203,care e baza Kashtan,avea cap 6D24.041.La acesta se specifica L=60-85 uH şi 0,35 mV.Nu ştiu mV în ce conditii tehnice se măsurau.

Nu stiu,de asemeni,dacă nu au fost echipate şi cu 6D24.051 sau alt tip.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, BRANCA a spus:

Depinde cu ce cap a venit magul.

Iupiter-203,care e baza Kashtan,avea cap 6D24.041.La acesta se specifica L=60-85 uH şi 0,35 mV.Nu ştiu mV în ce conditii tehnice se măsurau.

Nu stiu,de asemeni,dacă nu au fost echipate şi cu 6D24.051 sau alt tip.

Kashtanul este echipat cu 6d24.051,,,,,, daca cineva are in plus un asemenea cap ,mi-ar face placere sa il cumpar

Link spre comentariu

Cristi1988.Capete din astea,noi, se găsesc  curent în Ucraina sau Rusia,mai rar în RO pe olx.Atãt că pe olx pot fi capete uzate.

Chiar aşa uzat e că nu-l mai poţi folosi?Mai poţi face figura,cu efect temporar,de-a lustrui capul.Se face pe sticlă,cu abraziv foarte fin.Se pune pasta pe sticlă şi se roteşte stg dr capul,frecându-l de placă.

Oricum încearcă la rubrica "Cumpărări",poate ai noroc.Mai apoi poate,în viitor,prinzi ceva din Ucraina.

Link spre comentariu

Acum 34 minute, BRANCA a spus:

Cristi1988.Capete din astea,noi, se găsesc  curent în Ucraina sau Rusia,mai rar în RO pe olx.Atãt că pe olx pot fi capete uzate.

Chiar aşa uzat e că nu-l mai poţi folosi?Mai poţi face figura,cu efect temporar,de-a lustrui capul.Se face pe sticlă,cu abraziv foarte fin.Se pune pasta pe sticlă şi se roteşte stg dr capul,frecându-l de placă.

Oricum încearcă la rubrica "Cumpărări",poate ai noroc.Mai apoi poate,în viitor,prinzi ceva din Ucraina.

Va multumesc frumos pt informatii,momentan am montat un cap de unitra ,dar ca la orice ansamblu la care montezi o piesa care nu e a lui nu merge in parametrii. va salut cu respect

Link spre comentariu

I-ote na ce am scris pe un tipic pe care ai activat si domnia-ta:

La 16.03.2022 la 7:26, franzm a spus:

Daca vreti ceva mai deosebit, cautati clasa de fabricatie/selectie superioara a capetelor (6D24.050 sau 6D24N50 pentru Kashtan/Iupiter). În mare au aceiasi parametri dar performante (caracteristica de frecventa) mai bune.

Fiind clase de selectie ale aceluiasi produs, au aproximativ aceeasi parametri electrici. Si în oferta din link sunt dati parametri:

216 ohmi / 86 mH pentru un canal si 218 ohmi / 79 mH pentru celalalt. Tare greu.

Link spre comentariu

Acum 7 minute, franzm a spus:

I-ote na ce am scris pe un tipic pe care ai activat si domnia-ta:

Fiind clase de selectie ale aceluiasi produs, au aproximativ aceeasi parametri electrici. Si în oferta din link sunt dati parametri:

216 ohmi / 86 mH pentru un canal si 218 ohmi / 79 mH pentru celalalt. Tare greu.

multumesc frumos

Link spre comentariu

Dealungul timpului la Kashtan cu fața neagră am găsit de noi capete 6dn050 și la Kashtan 1 cel față argintie, modelul de majak. Ca sunet Kashtan 1 suna mai deschis. Capetele tesla combinate rec/play nu merg bine aici și nici cele de unitra. Nu cred că se mai ia în calcul acum, dar ca rezistență în timp cel de majak era mai bun.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări