sesebe Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 (editat) Pt problema zgomotului exista mai multe solutii ce combinate pot aduce linistea deplina. Principala o reprezinta un radiator mai generos, montarea radiatoarelor in exteriorul carcaselor, control inteligent al turatiei etc. Oricum cele mai silentioase ventilatoare sint cele Maglev dar acestea sint cu debit foarte mic de obicei, cel putin eu nu am vazut decit cu debite mici iar multe dintre ele sint sub forma de turbina. Uite un exemplu cu zgomot foarte mic: https://www.tme.eu/ro/details/ha80251v4-a99-a/ventilatoare-dc-12v/sunon/ha80251v4-1000u-a99/ Editat Martie 9, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 (editat) Daca ati fii citit de ce a ales Daniel acel ventilator: merge la 3V. Deci, debit mic si zgomot redus. D-asta a testat el, poate or exista si alte modele silentioase. Ventilatorul propus de @sesebe e foarte silentios. 20dB. Merita incercat. Editat Martie 9, 2022 de Mircea Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 (editat) EU am deja ventilatoare montate de amplificatorul pe care-l folosesc in mod curent in casa, deci nu-s chiar neinformat. Oricum eu am ales dupa alte criterii si sint ventilatoare normale ca sa zic asa. Editat Martie 9, 2022 de sesebe Link spre comentariu
daniels Postat Martie 9, 2022 Autor Partajează Postat Martie 9, 2022 Multumesc pt informatii, deja am mai multe varinte chiar bune ca pret. Link spre comentariu
daniels Postat Martie 25, 2022 Autor Partajează Postat Martie 25, 2022 Se pote inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate