Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ventilator PC

daniels

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

6

• sesebe

3

• Mircea

3

• validae

3

Top autori în acest subiect

Când îl ţii în mână poate nu vibrează.Nici nu m-aş aştepta la asta, doar dacă are lagărele sau rulmenţii varză.Dar fă testul pe o cutie de tablă de 0,5mm şi mai vorbim după...

Link spre comentariu

Dacă ventilatorul e folosit la un PC sau aparat folosit în încăpere locuită, zgomotul e foarte important.Flux de aer poţi obţine relativ uşor şi cu mai multe ventilatoare slabe dacă nu ai unul performant, dar zgomotul depinde în primul rând de construcţia ventilatorului şi poziţionarea lui pe carcasă, grosimea carcasei, etc.Am avut PC care făcea ca o clocitoare ieftină, din cauza tablei proaste.Cu ventilatoarele am rezolvat reducând turaţia şi punând mai multe în diverse poziţii, separat pentru Hdd şi placa video, etc...

Link spre comentariu

Cine are ventilator de 80 in PC e clar ca nu are vreun model high-end sau pentru care zgomotul e foarte important, altfel avea deja ventilatoare cu diametrul mult mai mare.

Link spre comentariu

Cred că atât mai mult e nevoie de un ventilator silenţios acolo.La pasaje ,,pianissimo,, să auzi un şuierat sau zbârnâit de ventilator parcă strică ambianţa...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări