Toni Marginean Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Cumpar aceasta sursa care echipeaza tv-ul Philips 37PFL5522D/12. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 am una cred ca a fost pe un 42" e posibil sa trebuiasca sa.i montati traful invertor cffl de pe cea de 37" vad ca au fost schimbati condesatori de pe iesirea trafo cffl. nu stiu starea ei,am så incerc sa o probez ,luni,marti,dacå nu rezolvati påna atunci Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 6, 2022 Autor Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 31 minute, iuliantv a spus: am una cred ca a fost pe un 42" e posibil sa trebuiasca sa.i montati traful invertor cffl de pe cea de 37" vad ca au fost schimbati condesatori de pe iesirea trafo cffl. nu stiu starea ei,am så incerc sa o probez ,luni,marti,dacå nu rezolvati påna atunci Nu am sursa veche dar dacă o aveți mulțumesc și vă sun pe un număr în privat. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 (editat) am så incerc måine sa o probez,sa vad,daca are stby si så o probez separat,si vorbim dupa aceea Editat Martie 6, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 6, 2022 Autor Partajează Postat Martie 6, 2022 Mulțumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 11, 2022 Autor Partajează Postat Martie 11, 2022 S-a rezolvat si se poate inchide. Multumesc de gazduire! Link spre comentariu
Postări Recomandate