Atlas nou Postat Martie 5, 2022 Partajează Postat Martie 5, 2022 Buna Am o problema cu crearea CD-urilor audio. Am o colectie mare de albume in format FLAC si m-am apucat sa le trec in audio pentru CD player.Am unul acceptabil cu DAC 1541 Philips CD473.Problema este ca dupa ce le-am ars au aparut intreruperi intre piese. In format FLAC se trece cursiv de la una la alta.Practic nu poti sa-ti dai seama de trecere. As dori sa am CD-urile audio la fel. Orice idee e binevenita. Multumesc Spor Alex Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 5, 2022 Partajează Postat Martie 5, 2022 (editat) Ce inseamna intreruperi intre piese, intre 2 piese, sau? Cum se manifesta intreruperile, practic? Editat Martie 5, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Atlas nou Postat Martie 5, 2022 Autor Partajează Postat Martie 5, 2022 Buna Se aude efectiv cum se termina o piesa si incepe cealalta,un pocnet mic in boxe,gol cam 0,5 secunde. In original(FLAC) nu se aude,pare o singura piesa tot albumul. Spot Alex Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 5, 2022 Partajează Postat Martie 5, 2022 Incercati intii convertirea lor in .wav si apoi arderea pe CD, chiar daca softul de ars cd stie sa converteasca el. Testati toar pt 1 cd, 10-15 piese. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 5, 2022 Partajează Postat Martie 5, 2022 (editat) Poate playerul de pc folosit pentru redarea flac stie automat sa elimine 'linistea' si sa contopeasca el piesele. Cd playerul nu stie si tot el provoaca si 'pocnetele'. Poti 'taia' manual flacurile inainte de conversie. Editat Martie 5, 2022 de modoran Link spre comentariu
Atlas nou Postat Martie 5, 2022 Autor Partajează Postat Martie 5, 2022 38 minutes ago, DjLeco2021 said: Incercati intii convertirea lor in .wav si apoi arderea pe CD, chiar daca softul de ars cd stie sa converteasca el. Testati toar pt 1 cd, 10-15 piese. Buna Am facut deja si asta,poate convertorul a separat piesele,am foloit Foobar2000. Oricum maine(duminica) sunt la serviciu si nu am mai nimic de facut,mai incerc si cu altceva. Spor si multumesc Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum