Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ardere Audio CD

Atlas nou

Postări Recomandate

Buna

Am o problema cu crearea CD-urilor audio.

Am o colectie mare de albume in format FLAC si m-am apucat sa le trec in audio pentru CD player.Am unul acceptabil

cu DAC 1541 Philips CD473.Problema este ca dupa ce le-am ars au aparut intreruperi intre piese.

In format FLAC se trece cursiv de la una la alta.Practic nu poti sa-ti dai seama de trecere.

As dori sa am CD-urile audio la fel.

Orice idee e binevenita.

Multumesc

Spor

Alex

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Atlas nou

3

• DjLeco2021

2

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce inseamna intreruperi intre piese, intre 2 piese, sau? Cum se manifesta intreruperile, practic?

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Buna

Se aude efectiv cum se termina o piesa si incepe cealalta,un pocnet mic in boxe,gol cam 0,5 secunde.

In original(FLAC) nu se aude,pare o singura piesa tot albumul.

Spot 

Alex

Link spre comentariu

Incercati intii convertirea lor in .wav si apoi arderea pe CD, chiar daca softul de ars cd stie sa converteasca el. Testati toar pt 1 cd, 10-15 piese.

Link spre comentariu

Poate playerul de pc folosit pentru redarea flac stie automat sa elimine 'linistea' si sa contopeasca el piesele.

Cd playerul nu stie si tot el provoaca si 'pocnetele'.  Poti 'taia' manual flacurile inainte de conversie.

Editat de modoran
Link spre comentariu
38 minutes ago, DjLeco2021 said:

Incercati intii convertirea lor in .wav si apoi arderea pe CD, chiar daca softul de ars cd stie sa converteasca el. Testati toar pt 1 cd, 10-15 piese.

Buna

Am facut deja si asta,poate convertorul a separat piesele,am foloit Foobar2000.

Oricum maine(duminica) sunt la serviciu si nu am mai nimic de facut,mai incerc si cu altceva.

Spor si multumesc

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări