sesebe Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Sint unii care ince viseaza sa gaseasca BMW la pret de Trabant. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Ar fi bine de pus si un video cu generatorul pe fix 100 Mhz sa vedem cum 'danseaza" imaginea pe ecran, nu la 101 Mhz, ci la fix 100. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Poţi să pui şi mama filmărilor, aceste osciloscoape sunt bune doar să vezi ce formă de undă ai, nu te poţi baza pe ce date afişează decât sub 20-30MHz în cel mai bun caz. Am şi eu un FNRSI de pe Ali, cu circa 300 Lei.L-am luat doar ca să văd dacă am oscilaţii şi ce formă au...pentru chestii mai de fineţe are băiatul un Siglent de 4 x 100MHz reali. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Acum 39 minute, validae a spus: Poţi să pui şi mama filmărilor, aceste osciloscoape sunt bune doar să vezi ce formă de undă ai, nu te poţi baza pe ce date afişează decât sub 20-30MHz în cel mai bun caz. Am şi eu un FNRSI de pe Ali, cu circa 300 Lei.L-am luat doar ca să văd dacă am oscilaţii şi ce formă au...pentru chestii mai de fineţe are băiatul un Siglent de 4 x 100MHz reali. Corect. Forma se vede și dacă exista sau nu semnal. Pentru mine este suficient. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Şi pentru mine a fost suficient, mai ales m-a atras portabilitatea lui şi izolarea de reţea. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 (editat) Acum 6 ore, validae a spus: Cam ştim ce e în interior.Se poate vedea pe YT, pe canalul australianului...Dave. Uite ca nu-mi amintesc de acest video si la prima cautare nu l-am gasit, ma gandesc ca e posibil sa fi fost intr-un mail bag. Stii cumva sa-mi zici nr episodului ? Editat Martie 10, 2022 de djvas Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Mi-am amintit că de fapt Dave făcuse un rewiew şi demontare la FNRSI-ul de-l am eu.Pentru KKMOON e altul aici: Link spre comentariu
modoran Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Pai si nu-i tot ala ? Difera doar carcasa. Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 12, 2022 Autor Partajează Postat Martie 12, 2022 Salut @dan cod Intrebare, la poza cu unda la 100Mhz testul l-ai facut cu acelasi nivel al generatorului ca la 27Mhz(385mV)? Sa stiu cum calculez atenuarea.. Mersi, BR/Daniel Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Acum 18 minute, Craciun a spus: Salut @dan cod Intrebare, la poza cu unda la 100Mhz testul l-ai facut cu acelasi nivel al generatorului ca la 27Mhz(385mV)? Sa stiu cum calculez atenuarea.. Mersi, BR/Daniel Din câte îmi aduc aminte da. Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 12, 2022 Autor Partajează Postat Martie 12, 2022 Salut @dan cod Inca o rugaminte. Seteaza generatorul la 385mV si variaza frecventa pana obtii pe oscilo 270mV si spune-mi si mie frecventa undei, ca acolo va fi 3dB fata de 27Mhz. Mersi, BR/Daniel Link spre comentariu
djvas Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Nu ma crezi ca nu masoara corect si ca e neliniar ashai? Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 12, 2022 Autor Partajează Postat Martie 12, 2022 (editat) Salut @djvas, Nu e problema ca nu te cred , dar poate @dan cod ne poate spune cum se comporta cand variaza frecventa de la 27Mhz la 100Mhz, daca atenuarea e liniara sau are salturi, conteaza foarte mult si cat e de stabil generatorul... BR/Daniel Editat Martie 12, 2022 de Craciun Link spre comentariu
modoran Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 (editat) Tu din niste rezistente serie si in paralel cu niste condensatori crezi ca scoti liniaritate in 0 - 100 Mhz ? Vise copilaresti. Nu se aplica regula cu -3dB la "osciloscopul" asta. Nu mai pomenesc de ADC-ul de 100Ms/s, astia ignora legile fizicii, a fost unul Nyqist care stie el ce stie ... Daca mergea aplicau toti chinezii simplificarea asta ( Owon, Hantek, Siglent, Rigol, etc ), dar vezi ce etaje de intrare complicate folosesc astia. Editat Martie 12, 2022 de modoran Link spre comentariu
grosu99 Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 E bun pina pe la 25 MHz ...merge ! Daca imi arata corect semnal dreptunghiular si nu se batzaie ca dansatorii din filmele indiene,merge ! Mie imi place Finirsi ala ,cu ecran mai mare,gen tableta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum