Vizitator mihaiqwe Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Am o masina de spalat bosch wfo1662 care nu mai evacueaza apa din cuva. Programul de spalare se opreste cand trebuie sa evacueze apa. Nici cand setez sa evacueze din program nu functioneaza. Ma poate ajuta cineva cu o schema sau o sugestie. Motorul de evacuare al apei este bun. L-am probat la 220v si functioneaza. Pe el scrie 220v ac /30W.Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Comanda pompei este facuta de programator ( electromecanic sau electronic).Incearca -cu stecherul scos din priza bineanteles- sa verifici daca circuitul pompei nu e intrerupt.Bafta Florin Link spre comentariu
Vizitator juravleadrian Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Salutare. Am si eu o masina de spalat Bosch WFO 2442 si apare o eroare cand vine vorba de evacuare apa... La un program normal de spalare, cand trebuie evacuata apa se aude un sunet de avertizare si se aprinde un led rosu..... Ca sa "rezolv" problema, duc programatorul pe 0 dupa care merg la pozitia stoarcere.... Si asa termina masina mea programul. Oare care sa fie solutia ....? Tin sa specific ca nu imi daeroare la fiecare spalare... Va multumesc. Editat Iunie 17, 2014 de juravleadrian Link spre comentariu
adam stefan Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Am o masina de spalat bosch wfo1662 care nu mai evacueaza apa din cuva. Programul de spalare se opreste cand trebuie sa evacueze apa. Nici cand setez sa evacueze din program nu functioneaza. Ma poate ajuta cineva cu o schema sau o sugestie. Motorul de evacuare al apei este bun. L-am probat la 220v si functioneaza. Pe el scrie 220v ac /30W.Multumesc. defect triac placa electronica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum