Sharky Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Armele sunt peste tot, stii tu un siloz, doua, dar cu submarinu care se da la fund si iese unde are el chef e cam greu sa ii tii urma. Nu cred ca omul e nebun, doar vrea sa puna mana pe teritoriu cat sa nu mai aiba treaba cu conducte de gaz si cu populatii fost comuniste care se baga in europa. Nu de alta dar apoi le mai vin si altora idei si oricarui dictator ii e greu sa predea hatzurile. Link spre comentariu
merck Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 (editat) 34 minutes ago, Sharky said: Armele sunt peste tot, stii tu un siloz, doua, dar cu submarinu care se da la fund si iese unde are el chef e cam greu sa ii tii urma. Nu cred ca omul e nebun, doar vrea sa puna mana pe teritoriu cat sa nu mai aiba treaba cu conducte de gaz si cu populatii fost comuniste care se baga in europa. Nu de alta dar apoi le mai vin si altora idei si oricarui dictator ii e greu sa predea hatzurile. Submarinele cand se apropie de coasta ca sa lanseze devin vizibile pentru sateliti. Satan 2 nu se lanseaza de pe submarine. Londra de exemplu poate fi lovita in 76 de secunde. Rusia este cea mai mare tara din lume, suprafata Ucrainei nu este o tentatie pentru Rusia, Siberia are de minim 10 ori mai multe resurse decat Ucraina, Nord Stream 2 rezolva problema conductei de gaza. Razboiul cu Ucraina dateaza de 8 ani (a inceput cu anexarea Crimeii) deci nu-i inceput de cateva zile. Deci apare intrebarea: de ce nu s-a ajuns pana acum la aceasta situatie? Dictatorii o sfarsesc naspa si putin stie asta. Tocmai de asta le este frica la multi .... sa nu faca o nebunie. Editat Martie 4, 2022 de merck Link spre comentariu
merck Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Portavionul Charles de Gaulle a fost deplasat din Cipru in Marea Ionica pentru a face politie aviatica in sudul Romaniei. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Cam singura nota de trecere pe care o au ucrainenii de la mine: Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Antonov 225, cel mai mare avion din lume, nu mai există decât în poze şi filmări.L-au distrus ruşii.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 (editat) Antonovul ăsta e realizare sovietică.Nu e opera Ucrainei în totalitate. V-aţi pus întrebarea de ce nu există o armată a UE şi de ce fiecare stat are aviaţia lui?Care-i bişa?Unii cred că UE nu e veşnic?? Editat Martie 4, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Şi un mic adaus...Ai noştri anunţă că centrala de la Zaporojie e bombardată.Centrala??Fumul gros filmat nu poate fi decât de la nişte produse petroliere!Dă bine ca imagine... Link spre comentariu
merck Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 (editat) Parca am citit ca la inceput nu au fost lasati pompierii sa intervina dar apoi au intervenit si s-a rezolvat. Reactoarele nu sunt antinse (unii spun ca au fost inchise, altii spun ca doar un reactor a fost inchis). Nivelul de radiatie este normal => nici o ingrijorare. 16 minutes ago, BRANCA said: Unii cred că UE nu e veşnic?? Cred ca acum multi realizeaza ce inseamna sa fii singur in calea lupilor. Intr-o uniune alta este calimera. Suedia si Finlanda fac parte din NATO dar fac parte din UE. Nu cred ca daca rusu' pune cizma in Suedia, nu sare UE sa o apere desi nu este in NATO. Suedia este cunoscuta pentru politica pacifista si totusi este pentru prima data cand trimite arme in Ucraina. De ce isi risca pielea, daca nu e groasa treaba? Daca oligarhii rusi se unesc, putin trebuie sa reculeze. Ei sunt acum speranta noastra. Editat Martie 4, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Acum 19 minute, BRANCA a spus: Şi un mic adaus...Ai noştri anunţă că centrala de la Zaporojie e bombardată.Centrala??Fumul gros filmat nu poate fi decât de la nişte produse petroliere!Dă bine ca imagine... Ai zice că parcă îți pare rau că nu e reală știrea... Link spre comentariu
merck Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Russia bombs Kharkiv's Freedom Square and opera house Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 (editat) Merck.Putin a pierdut războiul de cum a intrat.V-am mai zis că la neacceptarea neutralităţii Ucrainei avea varianta să nu intre,sau varianta să intre.Ultima e cea mai păguboasă...Poate să şi cadă din scaun,iar Federaţia să se destrame! Cecenii azi sunt cu el,dar mâine dacă miros o Moscovă slabă întorc foaia.. Iar cu centrala nucleară puşchea pe limbă!Ne ducem naibii toţi dacă pocneşte aia!! Editat Martie 4, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
merck Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 (editat) 19 minutes ago, BRANCA said: Putin a pierdut războiul de cum a intrat. Din ce ma uit, suprafata controlata de rusi este in crestere. Au cucerit si un oras important: Kherson (nu stiu daca si Mariupol). si ieri: Am mai spus: Ucraina nu poate rezista mult timp in fata rusilor => deci putin va castiga razboiul in Ucraina. Sanctiunile isi fac efectul incet incet dar asupra populatiei sarace. Populatie care nu se poate mobiliza pentru a-l da cu curu' de pamant pe putin. S-ar parea ca aproape jumatate din rusi au frigiderul plin deci mai pot merge inainte o perioada. Cealalta jumatate se vede deja in Stone Age! Mie mila de ei si imi dau seama ca sunt neputinciosi si sunt condamntati sa suporte consecintele actiunilor unui paranoic (este paranoic, uitati-va la intalniri la ce distanta sta el la masa de restul invitatilor). Celor de la butoane din USA si UE le convine situatia de fata cu restrictii pentru a slabi Rusia (cu cat mai lunga cu atat mai benefica va fi in viziunea lor aceasta perioada) insa noi cei de jos din USA si UE suferim ca rusii din patura de jos, prin Franta s-a ajuns la 2 euro litru de carburant. Daca nu-i ia nimeni gatu' lui putin .... toti vom suferi. Editat Martie 4, 2022 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Bine că zici că unora le convine războiul ăsta!Asta am susţinut tot timpul:există şi coautori!Ăla de la Moskva n-a intrat de tâmpit,ci de disperare... Şi tot suntem la aripi.Analiştii străini sunt miraţi de slaba implicare a forţelor aeriene ruse.Trecut totul la capitolul "mister" şi nu s-au găsit explicaţii perfect valabile,ci numai supoziţii... Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Am impresia că nici nu mai sunteţi atenţi unde postaţi.Aţi început cu MIG-ul şi continuaţi cu războiul.Sunt curios dacă veţi continua cu MIG-ul pe topicul despre război....apoi cred că unesc ambele topicuri şi le trimit la Pubelă.Toată lumea e expertă în război... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 (editat) Razboi, politica,covid si fotbal! Editat Martie 4, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
Postări Recomandate