Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mig21 disparut de pe radar

Mitica M.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 148
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

20

• merck

20

• doru3160

19

• validae

14

Top autori în acest subiect

1 hour ago, Rammstein said:

Pe idiotul de Gadea l-a temperat unu...... o luase rău pe arătură pastorul. 

Da si tu detalii ca sa ma pun si eu la curent cu pastorul :scarpin .

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Rammstein a spus:

Mig21 poate ateriza și decola în condiții meteo destul de grele

E normal sa fie așa,doar sunt avioane militare, nu de agrement. 

Ceva martori de la o mănăstire din apropierea locului de prăbușire spuneau că avionul era în flăcări din aer. Dar de fiecare dată în astfel de cazuri, informațiile trebuiesc decantate și separate de emoția momentului.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Rammstein a spus:

Bătea câmpii cu bruiaje și nu știu ce arme extraterestre deținute de ruși

Pastorul bate campii mereu, e "priceput" in orice domeniu.  Daca tot vorbea de bruiaj, de ce nu au fost afectate ambele avioane??

Mig 21, e un avion vechi, ca si F-16, de altfel, modernizarile au fost facute la instrumentarul de navigatie si lupta in special capabilitatea de a ancora armament NATO. Motorul e tot ala, comenzile tot alea. Asta are si un avantaj: nu  sensibil la PEM.

In opinia mea, a fost un defect la motor. Intrebarea e de ce pilotul nu a apucat sa raporteze asta si de ce nu s-a catapultat. Daca ar fi fost "tintit" de o recheta, pilotul ar fi stiut si ar fi apucat sa raporteze.

In fine, vorbim ca sa ne aflam in treaba, oricum nu cunoastem toate datele.

1 oră în urmă, Rammstein a spus:

Mig21 poate ateriza și decola în condiții meteo destul de grele,

Nu asta se poate spune si despre F-16.

P.S. Pacat de cele citeva Mig-29 care zac pe o pista din Timisoara. Daca or mai acolo....

Link spre comentariu
Acum 52 minute, icar a spus:

P.S. Pacat de cele citeva Mig-29 care zac pe o pista din Timisoara. Daca or mai acolo....

Din cate stiu eu aici nu mai sunt decat vreo 2-3 elicoptere...

Link spre comentariu

Apropo de "popă"...Când a apărut la Antena 3 era destul de sobru,de rezervat şi echidistant.După ce a prins vechime e tot mai "atoateştiutor" şi mai obraznic.Vopsit total în culorile statului american...

În secundar trebuie să remarc că aproape toate televiziunile ştiriste sau "otevizat"!Când arunci un ochi pe "burtieră" te cruceşti de titlurile afişate!...

Link spre comentariu

Partea proastă e că sunt mulţi care ,,pun botul,, la antena 3 şi circarii de acolo.Să nu mai zic de romania tv....

Eu le-am şters din grila tv-urilor mele, nici nu le am în listă....

Link spre comentariu

În niciun caz la un post tv care scrie cu litere cât palma pe prompter ,,SENZAŢIONAL ! Ştiri de ultimă oră despre ce i s-a întâmplat lui X,,.Şi după ce stai să aştepţi ,,ştirile senzaţionale,, promise, afli că de fapt s-a certat ultima fufă cu un fotbalist.Senzaţional....

Link spre comentariu
Acum 42 minute, DjLeco2021 a spus:

Si, de unde culegem stiri corecte?!?

De la SRI. :)

Nu există aşa ceva, trebuie să-ţi filtrezi singur informaţia.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări