Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mig21 disparut de pe radar

Mitica M.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 148
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

20

• merck

20

• doru3160

19

• validae

14

Top autori în acest subiect

10 hours ago, BRANCA said:

Sârbii de rând sunt cam toţi pro-ruşi.

Nu neapărat pro-rusi. Dar clar anti americani (NATO).
Si chiar au dreptul ăsta.
Si copiii si femeile lor au plăns numărand bombele americane sperănd ca nu le cad in casă.

LE: Dar romanul a fost si atunci alaturi de vecini. Si le-am vandut trenuri intregi de benzina pe timpul embargoului care ia bagat in foamete.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
3 minutes ago, yo8tot said:

Cine seamana vant culege furtuna, sau cum era proverbul? Inainte sa ii bombardeze NATO erau zmei, vroiau sa refaca Iugoslavia si sa fie a lor.

Exact ca si in cazul Ucrainei: Pentru ce motiv trebuie ca un copil sau mama lui sa numere bombele imbecililor care conduc o tara sau alta ?

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 28 minute, yo8tot a spus:

vroiau sa refaca Iugoslavia si sa fie a lor.

Si ce era rau in asta ? Doar altii au dreptul ?

SUA nu este tot o federatie de nspe state ? Ia sa incerce un stat sa iasa din federatie...

Iar referitor la avioane ca doar despre asta se discuta aici

Noi NU avem avioane ci doar niste epave ruginite rusesti cumparate acum 50 de ani si niste fier vechi american cumparat la pret de avioane de lupta... cam astea sunt avioanele noastre

Link spre comentariu
30 minutes ago, Badman said:

Noi NU avem avioane ci doar niste epave ruginite rusesti cumparate acum 50 de ani si niste fier vechi american cumparat la pret de avioane de lupta... cam astea sunt avioanele noastre

Da, e foarte trist ca avem epave + fier vechi american, insa nimeni nu ne-a oprit sa cumparam avioane noi. Imi aduc aminte ca @gauss spunea ca daca in incapatanarea noastra doream musai SH-uri, puteam sa luam EuroFighter de la italieni si nu F16 de la portughezi. 

Desi noi suntem saraci si avem si vorba: suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine, tot nu ne saturam sa cumparam ieftineli.  

Link spre comentariu
11 minutes ago, Rammstein said:

Păi nu ai văzut destule care s-au înfipt în asfalt sau au trecut prin acoperișuri și se odihnesc pe canapele? 

Sincer, prima data am vazut filmul ala cu racheta aia infipta in asfalt si  am bulbucat niste ochi dupa care mi-am adus aminte de girafa lui Marin Preda :57. Da, recunosc, eu eram taranu'!

Link spre comentariu
21 hours ago, Rammstein said:

actualul președinte sârb este un imbecil pro-rus. 

Zicatoare din Banat: "Cal verde sau sirb destept n-a vazut nici dracu'."

Link spre comentariu
37 minutes ago, d2134 said:

Zicatoare din Banat: "Cal verde sau sirb destept n-a vazut nici dracu'."

Ti sparg! Strabunicii de pe tata au fost sarbi! :57

Editat de merck
Link spre comentariu

Nu vă luaţi de sârbi sau de croaţi!Sunt neamuri de luptători!

După ce i-a bombardat NATO pe sârbi ce vreţi să zică?"Săru'mâna"?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări