zainea Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Am bagat un cablu (care nu stiu daca acesta o fi potrivit) care are la un capat o mufa cu patru picioruse si la capatul celalalt la fel ,un capat l-am bagat in unitate in placa video si celalalt capat lam bagat intr-o mufa euroscart,pe care am bagat-o in televizor si nu am nici imagine nici sunet Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Ar fi bine sa te mai joci si prin driverul video al placii necunoscute pe care o ai... eventual sa comuti pe AV la TV... sunt multe de facut....Adik ce placa video ai, de la placa la placa sunt alte setari.Daca in momentul cand bootezi ai imagine pe TV atunci e ok cablul, dupa ce intri in sistemul de operare trebuie sa instalezi driverul pentru placa video si sa te joci un pic prin el. Daca dadeai un search pe google la S-Video(banuiesc ca asta e conexiunea pe care o folosesti) vedeai ca pe cele 4 picioruse pleaca doar semnal video nu si audio... deci pentru audio folosesti iesirea de linie din placa de sunet. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 trebuie sa umbli la propietatile placi video pt a seta si tv-ul. Poti sa il setezi sa se vada acelasi lucru ce vezi si in monitor, sau il poti seta sa ramana imaginea principala in monitor si poti muta mouse-ul in tv. Sunt niste chesti de se numesc dual view, clone view, vertical view si orizontal view. Link spre comentariu
zainea Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 am o placa video ati radeon x1300 pro si placa de sunet e incorporata in placa de baza Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 pt sunet iti trebuie un fir de la line out,din placa de sunet,la euroscart(daca are mufa de intrare,daca nu lipesti u firele in mufa-cauta cu google "euroscart pinout") Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 daca nu ai,descarca catalyst control center si acolo intra la proprietatile monitorului,click dreapta pe tv,tv-ul sa fie pe av si ai imagine...bafta Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Dar nu se strica TV-ul daca bagi calculatorul pe el ? Ca io asa am auzit ca se distruge tubul ... :smt102 (bine ar fi sa fi auzit gresit) Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 e cam la fel de periculos ca si un video,dvd,receptor satelit,tot intrarea compozit sau svideo e folositaacum,avand in vedere ca putine pc-uri sunt legate la impamantare,dar antena tv(cablul) e legat,rezulta ca masa tv-ului se duce la impamantare,si pot aparea scantei,piese defecte-desi mie nu mi s-a intamplat Link spre comentariu
Blind Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Nu se distruge nimic. Placa video detecteaza automat cat poate suporta tv-ul (ca rezolutie si rata de refresh). Nu mai pune botul la toate prostiile pe care le auzi, mai cauta si pe google raspunsuri! Link spre comentariu
rzone Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 Eu am pirlit iesirea de tv a placii video exact pe faza cu impamintarea. De fiecare data cind o conectam simteam diferenta de potential pe pielea mea, da' am zis lasa ca merge si asa...si a mers da nu de multe ori. Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 de asta e bine sa se foloseasca prize cu impamantare ... chiar si in blucurile astea comuniste cu impamantare in baie si bucatarie. zainea vezi ca poate mufa ta euroscart este de iesire ... si nu intrare. Eu am un adaptor ce are euroscart pe o parte, si pe cealata 4 mufe: S-video, Composite Video, Audio left, Audio right, si un buton care modifica funtiile mufelor din "In" in "Out" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum