doru3160 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 1 oră, Mircea a spus: Daca drona aia e considerata racheta balistica, atunci e clar ca unii nu stiu diferenta intre o sfarleaza cu fofeaza si o balistica. In primul rand, nu te autoflata. Nu a considerat nimeni ca drona ar fi o racheta balistica. Sistemul de supraveghere a spațiului aerian nu se limitează doar la Deveselu. Dar îți mulțumim ca exiști, nu toți putem fi la fel de deștepți ca tine. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Te ambalezi degeaba, citeste ce scrie in primul post pe pagina asta si apoi intelege de ce am postat ce am postat. Daca sunt mai destept sau nu decat altii, e problema exclusiva a celor care se cred inferiori. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Chiar și așa, tonul arogant te caracterizeaza, și nu te dezminți. Crezi ca era mai puțin convingătoare postarea dacă renunțai la ironia aia ieftina? Asemenea postări stârnesc scandalul și închiderea topicului. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 E genul de topic unde nu se spune nimic concret, se spun enormitati, se propovaduieste defetismul si aruncatul cu cacat in Romania. Destule motive sa nici nu existe. Nu crezi?! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 26 minute, Mircea a spus: E genul de topic unde nu se spune nimic concret, se spun enormitati, se propovaduieste defetismul si aruncatul cu cacat in Romania. Destule motive sa nici nu existe. Nu crezi?! Atunci cere sa se închidă, nu fa bășcălie de colegi, ca doar, doar s-o închide. Mai ai o soluție, nu mai citi, dacă nu-ți place ce găsești aici. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 40 minutes ago, doru3160 said: Atunci cere sa se închidă, nu fa bășcălie de colegi, ca doar, doar s-o închide. Mai ai o soluție, nu mai citi, dacă nu-ți place ce găsești aici. Din pacate, "lasa-ma sa te las e problema", caci denigratorii sunt cei mai vocali si au opinii care mai de care nastrusnice. Respectivii cred si se pronunta despre: 1. Armata care e de cacat 2. Industria care e de cacat 3. Scoala care e de cacat 4. Administratia care e de cacat 5. Politicienii sunt de cacat 6. Societatea e de cacat 7. Concluzia - tara este de cacat. Ei sunt buni. iar cei alesi nu i-au ales ei, samd. Eu cred ca cele 7 puncte de mai sus nu sunt nici pe departe adevarate, dar unora le pute orice. Problema e ca sunt vocali, si revin la prima mea fraza din aceasta postare. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 36 minutes ago, Mircea said: Din pacate, "lasa-ma sa te las e problema", caci denigratorii sunt cei mai vocali si au opinii care mai de care nastrusnice. Respectivii cred si se pronunta despre: 1. Armata care e de cacat 2. Industria care e de cacat 3. Scoala care e de cacat 4. Administratia care e de cacat 5. Politicienii sunt de cacat 6. Societatea e de cacat 7. Concluzia - tara este de cacat. Ei sunt buni. iar cei alesi nu i-au ales ei, samd. Eu cred ca cele 7 puncte de mai sus nu sunt nici pe departe adevarate, dar unora le pute orice. Problema e ca sunt vocali, si revin la prima mea fraza din aceasta postare. Pe tine care dintre punctele de mai sus te-au facut sa emigrezi? Cu punctul 5 eu sunt total de acord! Link spre comentariu
merck Postat Martie 17, 2022 Autor Partajează Postat Martie 17, 2022 48 minutes ago, Rammstein said: Sunt curioși câți dintre voi aveți habar ce se vede pe un radar militar. Sunt TR-isti care au grad de sublocotenent si au facut armata la radio-locatie (radare) si nu au vazut nici macar o tinta pe radar deci ce pretentii poti sa ai la restu'? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 52 minutes ago, Rammstein said: Experții în viruși au deveniți și experți în drone, apărare AA, suntem bine.... în grafic și parametri Sunt curios câți dintre voi aveți habar ce se vede pe un radar militar. Eu n-am avut ocazia decat sa vad unul meteo... banuiesc ca nu se pune in discutie. Dar as putea sa-mi dau cu parerea, aiurea, dar as putea, nu?! Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 (editat) Acum 4 minute, merck a spus: Sunt TR-isti care au grad de sublocotenent si au facut armata la radio-locatie (radare) si nu au vazut nici macar o tinta pe radar deci ce pretentii poti sa ai la restu'? Asa ai făcut tu? Ți-a fost frica sa intri în stație sa nu ți se oprească ceasul electronic? Editat Martie 17, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 28 minutes ago, AlpHs00 said: Pe tine care dintre punctele de mai sus te-au facut sa emigrezi? Din pacate, nu faci parte din cercul meu de prieteni pentru confidente. Ceea ce conteaza e ca nu arunc cu cacat precum cei care au ramas acolo, dar le pute. Eu nu ratez nici o ocazie, prin toate tarile unde am fost si intalnit oameni sa prezint o Romanie frumoasa si cinstita, caci nu cred in cacatul generalizat. Link spre comentariu
Postări Recomandate