Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asa generali avem noi in armata???

merck

Postări Recomandate

Cu cei onorifici sau fara, suntem tara cu cei mai mulți generali. Cred că în caz de nevoie, se vor comanda unii pe alții. Își vor găsi cu greu locul și efectivele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

16

• merck

8

• Mircea

7

• BRANCA

6

Top autori în acest subiect

Daca ati sti voi cum se modifica organigramele si functiile ca sa poata fi avansati unii si altii, care trebuie.....

Exista mult prea multe functii mari, chiar de general, cele mai multe nefiind necesare.....

Asta ar trebui modificat ca mananca o gramada de bani, nu neaparat pensiile speciale....

Cati stiti ca, de ex., intre o Directie si o Directie Generala ( de Taxe si Impozite sa zicem) exista o diferenta cu 30-40% mai mare a claselor/indicilor de salarizare a angajatilor?

Exista tendinta celor interesat sa creasca rangul structurii pe care o conduc, prin diverse metode, pentru ca asta vine la pachet cu cresterea veniturilor si constituie o rampa pentru lansarea sefilor catre functii si demnitati de stat...

Dar ma opresc aici, ca sunt offtopic...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Generalii lui  ''pește prăjit'',la primul bubuit, se vor ascunde, in buncarele  antiatomice si vor sta acolo, pina cind vor fi convinsi  ca nu-i mai paște nici un pericol!

Link spre comentariu
2 hours ago, GEO 53 BN said:

Generalii lui  ''pește prăjit'',la primul bubuit, se vor ascunde, in buncarele  antiatomice si vor sta acolo, pina cind vor fi convinsi  ca nu-i mai paște nici un pericol!

Sunt deja acolo! :85

P.S. Ei stiu sa citeasca semnele! S-a pierdut o drona (Bistrita), urmeaza sa se piarda o nucleara  :57

Editat de merck
Link spre comentariu

Păi ar trebui să se propună să nu mai avem nevoie de generali!La cât de "bine" tratează ştiriştii problemele de armată,de război,de strategii,ş.a. zici că pot ei să le ia locul...:rade:

Taman ce l-am văzut pe "răspopitul" de la Ant3.Credeam că mai are ceva creier,dar,la inepţiile vehiculate,mă cam îndoiesc!În zilele astea e simplu lingător de clanţe...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
3 hours ago, merck said:

Ei stiu sa citeasca semnele! S-a pierdut o drona (Bistrita), urmeaza sa se piarda o nucleara  :57

Aceea era dronă mică și nevolnică, neglijabilă.

A mai trecut pâș-pâș și recent o dronă mare (de mare viteză și joasă altitudine) care a ”aterizat” (cu groapă) pe la Zagreb.

Neglijabilă. Și fără givraj la pale și stația radio.

Link spre comentariu
Acum 26 minute, patrick1 a spus:

A mai trecut pâș-pâș și recent o dronă mare

Rusinea mare e la unguri. La noi a zabovit 3 min dar la ei a fost cca 40 min. Aveau timp s-o doboare si cu pietre, daca se miscau suficient de repede. Daca era o umplutura hai sa nu zicem nucleara, dar de orice fel, era naspa pt nato si rapiditatea de raspuns. I-a surprins mai ceva decat ne surprinde pe noi iarna/zapada, in fiecare an.

Link spre comentariu
24 minutes ago, doru3160 said:

Rusinea mare e la unguri.

Nu e, ungurii sunt ”pe mână” cu rușii iar drona era rusească ... :rade:

Nah ... doar au contract serios cu Kamaz.

http://kamaz.hu/

Bingo?

Editat de patrick1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări