Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aveti chef de o discutie despre tractoare?

Ujio

Postări Recomandate

Un tractor folosit.Bani cit mai putin posibil.Nu vreau romanesc,trecand peste faptul ca romanii cer prea mult pe tractoarele mioritice,m-am saturat de tavalit pe sub fiare,toata viata am facut-o.Terenul e perfect plat,Olt,doar ca nelucrat de ani multi.Ideea e sa pot tine animale fara sa cumpar mancare pentru ele.La socoteli facute,cu vecini care au habar,nu renteaza sa platesti sa ti se lucreze pamantul,mai bine cumperi cerealele.Variantele sunt doua-1 - iau un tractor in 4-6 cil,de 60-100 cai,in perspectiva ca as lua in viitor si alt pamant.2-iau un tractor mai puturos,3-4 cil,pina in 60 cai si ma tirasc cu el.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ujio

9

• Bercu Giuliano

6

• BRANCA

2

• cipriyan123

2

Top autori în acest subiect

Pune si tu niste link-uri cu ce tractoare ai gasit.

La BMW puneai link-uri, acum cand vrei tu sa cumperi ... pauza link-uri.

@Ion_Bumbu ti-a spus clar de unde incepi: stabilesti bugetul. 

Daca tu eviti sa precizezi un buget dar specifici: bani cat mai putin posibil .... ramanem la o discutie si atat.

Link spre comentariu

Chiar nu sunt prin zona d.astia care aduc de prin occident tot felul de tractorase,mai mari sau mai mici,cu care negociezi la fata locului???? Vorbeam cu cineva din Italia,care are o mica fermă,și omul are 2 Fiaturi vechi,anii 80,de care e foarte mulțumit,și pe care nu le-ar vinde in ruptul capului. 

Prin zona pe la mine sunt cel putin vreo 3 geambași care aduc tot felul de tractorase și utilaje pentru agricultura,dar trebuie mers și vorbit cu ei,nu sta nimeni cu prețul pe ele că la reprezentanta. Bănuiesc că și la d.ta in zona sunt....

Sau poate vreți nou...va recomand John Deere. 

Link spre comentariu

Eu am avut un tractoras vechi, mic, 200cc benzina, Masey-Ferguson, 

simplu, puternic, avea multe viteze combinabile din 2 manete, priza de forta in spate, am avut si "acareturile" necesare. 

Consuma putin, interesant ca demarorul era si dinam, si la geanta de la rotile din spate avea inca o reductie de cuplu, blocabila, adica ai sau nu. 

Ca marime era cat cele de tuns iarba marime mijlocie pe care stai pe scaun. 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Usilieli.La câteva hectare nu merge cu tractor mic.Ăla e bun la legumicultură pe terenuri mici.Eventual la vie,dacă e sub un hectar.

Am mai punctat anterior că cel mai dificil,costisitor,e cu anexele la tractor.În zona satului nostru s-au cumpărat destule tractoare SH,dar f f puţine pot face toate lucrările.Nu mai vorbesc că niciunul n-are combină recoltare cereale...

Link spre comentariu
La 06.03.2022 la 18:48, cipriyan123 a spus:

va recomand John Deere

Corect...unul de 100-130 cp,bine intretinut il ai pe viata (12 ani in domeniu experienta)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări