Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio AM/FM portabil functional

sesebe

Postări Recomandate

Acum 55 minute, franzm a spus:

Înainte de toate, bunicul, ce fel de butoane prefera si mai ales, ce butoane mai e în stare sa actioneze? S-ar descurca cu un radio cu acord electronic si memorii?

Nu prea contează, mai ales dacă are autonomie mare pe baterie. De obicei îl pune pe un post și acolo ramine mult timp. Întrebarea e buna dar acum nu-i asa importanta, alți parametri sint mai importanți (i-am amintit). 

A avut o chinezărie de asta mica și tot timpul îmi tot spune ca Selena lui mergea infinit mai bine. De asta vreau ceva sensibil. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

11

• validae

8

• sesebe

7

• Усилитель

3

Acum 10 minute, sesebe a spus:

tot timpul îmi tot spune ca Selena lui mergea infinit mai bine. De asta vreau ceva sensibil. 

Pai Selena nu prea e de buzunar...poate buzunar de popa.:rade:

Link spre comentariu

Tre sa faci o lista de criterii si pe urma incepi sa cauti. Asa e cam greu de ghicit care e pe plac. 

Citat

cel de buzunar are avantajul ca va fi preponderent afara unde are semnal ceva mai bun. 

Daca e sa ma iau dupa cum merge ICF8, zau ca ala merge si la subsol intre betoane. Acasa stationarele sunt mute daca nu le bag antena exterioara. Asta micu e vioi bine. Mai are posturi pierdute, dar in general se misca bine. Ma refer la FM. Pe AM nu prea ascult, deci nu pot sa exprim o parere.

Link spre comentariu

Fain Sony dar dincolo era mai ieftin...:rade:

https://l.profitshare.ro/l/7714700

E de format mediu, e cu butoane, scala e mare si usor vizibila. E o optiune, dar pana nu-l probezi in conditii reale, mai greu de spus daca va fi pe plac sau nu.

Am avut ocazia sa umblu cu un waxiba. Daca treci peste greata ca sunt chinezesti, sunt niste aparate decente.

Si Selena se poate gasi in conditii bune. Important e sa definitivezi lista de criterii.

Link spre comentariu

Chiar aşa e de greu să te deplasezi până la Dragonul Roşu, sau cum s-o mai fi numind acum talciocul chinezesc ? Ai de unde alege, dacă-ţi iei două baterii, poţi să testezi orice radio portabil ,,live,,.Părerile unuia sau altuia pot fi subiective şi depind şi de localizarea geografică.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, validae a spus:

Chiar aşa e de greu să te deplasezi până la Dragonul Roşu

De la Iasi e cam greu...:rade:

Cata vreme nu e clar ce vrea, oferta fiind foarte mare, e greu de recomandat ceva anume.

Link spre comentariu

Dupăamiază eram prin Auchan Craiova şi de curiozitate am trecut pe la raionul de electronice.Aveau un  radio de buzunar ,,Selecline,, drăguţ la 24 Lei, din păcate nu am avut la mine baterii că-l probam, era un exemplar expus...

Radio portabil Selecline 841641 - Auchan online

Link spre comentariu

Nu ducem lipsa de aparate de radio nici la Iasi. Incepand de la magazine de profil si terminand cu E-Gros, unde s-a mutat vechiul bazar. Ca sa nu mai zic de emag. Oferta este, dar e prea mare, greu de hotarat. Voia un aparat care merge la careva si culegea impresii, desi in functie de zona, unde merge bine un aparat, in alta zona poate merge prost sau deloc. De ex la mine la serviciu merg cu o Glorie de ani de zile, in fiecare zi pe FM. Daca o aduc acasa, si nu o asez pe geam, e muta complet.

Link spre comentariu

Asta i-am zis şi eu, una e să ai semnal lângă postul de radio şi alta în locuri izolate...deci cea mai relevantă e testarea pe viu.Să nu mai zic că mai contează şi cum se aude, nu doar că se aude ceva....

Link spre comentariu

Salutari,

Nu s-a dat un buget. Si-atunci amintesc si io de oricare dintre modelele Mobility Pocket de la Sangean. Nu stiu cum fac, dar receptioneaza f. bine la parter de bloc din prefabricate, aflat in centrul cartierului. Cel care proba compara cu nu stiu ce tunere stationare care erau atasate pe rand la o antena exterioara. Nu eram prea atent, dar am remarcat cat de clar se auzeau pe voci (in AM).

Atunci am auzit si io de "world receiver" si ma gandeam c-ar fi bun la casa omului.

Aici apar uneori chestii interesante.

Toate bune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări