BRANCA Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 (editat) Mi-a trimis un amic o avertizare că începând de azi se fac controale în toată ţara la dotarea cu triunghiuri,stingător în termen,vestă. Ştiţi ceva?Au ăştia iar au plan de amenzi? Mă întreb de ce i-a lovit benga taman în conjunctura actuală! Editat Februarie 28, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
validae Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Probabil unii au stocuri mari şi nu mai e vânzare...eu nu am avut stingător sau vestă niciodată.Şi nici nu am în plan... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2022 Validae.Mai acu 2-3 ani aceiaşi "figură" în Severin!O săptămână,două,au tot "pescuit" curcanii,pe sărite... Or fi 10-20% din maşinile din RO în regulă la capitolul ăsta? Link spre comentariu
ex.escu Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Probabil vor sa vada ce are cetateanul in portbagaj.... Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 55 minutes ago, BRANCA said: Mi-a trimis un amic o avertizare că începând de azi se fac controale în toată ţara la dotarea cu triunghiuri,stingător în termen,vestă. Asta trebuie sa faca politistu ori de cite ori te opreste. Tu ai stingatorul expirat? sau uitat acasa? 8 minutes ago, ex.escu said: Probabil vor sa vada ce are cetateanul in portbagaj.... Daca ar vrea sa vada ce ai in portbagaj ar spune ca se intereseaza de marfuri interzise la transport. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2022 D2134.Câţi aveţi extinctoare sau truse medicale în termen?!Eşti chiar simpatic... Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Eu am si extictor si trusa medicala in termen de validitate. nu sunt cine-stie-ce, le cumpar de la Kaufland odata la 2 ani si i le arat aluia la ITP. Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Eu am nu numai trusa medicala si stingator in termen plus inca unul marisor, pt ca cele tip spray sunt cu desavarsire insuficiente. La un moment dat aveam vreo 4-5 de tip spray (vreo 3 expirate), dar care au functionat f bine cand a trebuit sa sting un foc mare aprins de niste tigani intr-o bena de gunoi de langa parcare. O bena din cele vechi din tabla, de 6mc, daca le mai tineti minte; flacarile urcasera la 3-4m. La acea treaba am consumat toate cele 4 sau 5 stingatoare pe care le aveam in masina si la sfarsit cateva sticle cu apa. Truse medicale am in afara de cea obligatorie si una serioasa, cu pansamente si feshe mari, dezinfectant, analgezice, atele, si alte elemente utile acordarii primului ajutor. Veste luasem una dar apoi am gasit in talcioc unele noi la 1 leu bc si am mai luat cateva. Triunghiuri am doua. Si inca vreo doua in garaj, ramase de la niste masini mai vechi. E foarte usor sa razi de toate acestea ... pana dai odata de necaz si ai nevoie de ele. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2022 Shambala.Nu-i vorba de râs...Da' când mulţi se scarpină în buzunar pentru 20-30 lei la benzină,la pompă,cam greu să mai dea 60-100 lei pe kit.Vesta nu e obligatorie. Mă întreb cum apare la ăia şi dublarea asigurării de anul ăsta... Link spre comentariu
ex.escu Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 D.p.d.v. legal, prin H.G.1391/2006 , reguli de aplicare a O.U.G.195/2002, art.182 spune ca oprirea e permisa doar in anumite conditii dar si pentru verificarea detinerii documentelor. Dispozitia I.G.P.R. 643/2005(manualul de bune practici de interventie) : art.22 .reguli tactice privind oprirea autovehiculelor pentru control : a) oprirea trebuie sa aiba o motivatie corecta si justificata. se interzice controlul de rutina asupra autovehiculelor aflate in traficul rutier. E loc de interpretari si de abuzuri. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 (editat) 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Shambala.Nu-i vorba de râs...Da' când mulţi se scarpină în buzunar pentru 20-30 lei la benzină,la pompă,cam greu să mai dea 60-100 lei pe kit.Vesta nu e obligatorie. Mă întreb cum apare la ăia şi dublarea asigurării de anul ăsta... Daca ajungi sa te scarpini de 20-30 lei la pompa de benzina...ar fi de preferat sa renunti la masina. Daca nu-ti poti permite sa intretii masina ...atunci e mult mai sanatos mersul pe jos. Eu asa vad lucrurile...decat sa-mi iau de la gura pentru un fier, mai bine merg pe jos. Si miscarea este foarte buna la sanatate...dar romanul fudul din cale afara! Editat Februarie 28, 2022 de mac01 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 "....ce-ai cu noi, ma? Pentru ce sa dam cu var?..." Tipic romanesc. De ieri s-a aschimbat codul rutier. Multe masuri dure. Daca-l respeci, nu te doare capul si portofelul nu plânge, daca "ce-ai cu noi, ma?/Pentru ce sa dam cu var?", nu te plânge! Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Politia are dreptul sa controleze masina si sa vada daca ai acte de provenienta a marfii sau a bunurilor mai importante din portbagaj si interior.|Daca ai canabis nu te mai intreaba de acte ! Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 3 minutes ago, Rammstein said: te prind că ai 180km/h... Confiscata masina si trimisa la fier vechi. Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Daca sunt in functie de avere,vor aparea o specie de soferi ce nu detin nimic si nu vor fi pasibili de amenzi.Propun doar amenzi mari si cu aplicare pe loc sau sechestrare de masina macar,asa sa se asigure ca vinovatul achita amenda.De 4 ani in trafic pe soselele patriei am convins citiva sa foloseasca un mod mai uman de a arata ca vor sa depaseasca-semnal stanga pus decat flash-uri si claxoane.E singura tara ce am vazut unde oricate benzi pe sens ai avea,tot gasesti un cretin sa nu aiba loc de tine. Link spre comentariu
Postări Recomandate