Alex85 Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Va salut domnilor,am.achizitionat o boxa portabila "Akai x10 "sa zicem,am desfacut o sa ai schimb acumulatorul ca merge doar tinuta in priza daca o tin pe baterie face urat paraie baraie etc cred ca este de la baterie cand o bag in priza numai face,daca tot am.desfacut o se poate face cv cu condensatorii sunt 3 de 220uf 16v,unul 100uf 16v,unul de 1000uf 25v,si unul bipolar de 4,7uf 100v,imi place boxa pt un gratar in aer liber etc,zbiara de se aude la 3 strazi distanta dar bassi mai deloc,ce valori se pot pune daca se va simnti cv.Va multumesc Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Ai mai scris pe cel putin 2 topicuri despre problema asta. Raspunsuri: 1. Nu esti tu in masura sa schimbi piese, rezultatele s-au vazut. 2. La ce pocnitoare este boxa in chestiune, chira nu merita sa schimbi nimic. Tine-o in priza cat merge si asta e. Data viitoare, aduni mai multi bani in timp, si iei ceva mai de soi si pe auzite - face zgomot, nu o iei. Scheme aici: https://www.akai.com.ro/aria-parteneri/ss023a-x10/ Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Orice pocnitoare se poate modifica, dar trebuie să fie modificată de cineva care ştie cum.În niciun caz schimbând condensatorii aiurea.Boxa aia nu are şi ea reglaje de ton ? P.S. Nu mai deschide topic nou pe aceeaşi problemă.Ai mai deschis unul la Secţiunea Începătorilor tot cu boxa asta.. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Sigur ca se va schimba : din galagie in liniste totala. Din ra...at nu poti face bici, oricit ai incerca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum