Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se va schimba cumva sunetul la o boxa portabila Akai x10 daca se schimba condensatorii ?

Alex85

Postări Recomandate

Va salut domnilor,am.achizitionat o boxa portabila "Akai x10 "sa zicem,am desfacut o sa ai schimb acumulatorul ca merge doar tinuta in priza daca o tin pe baterie face urat paraie baraie etc cred ca este de la baterie cand o bag in priza numai face,daca tot am.desfacut o se poate face cv cu condensatorii sunt 3 de 220uf 16v,unul 100uf 16v,unul de 1000uf 25v,si unul bipolar de 4,7uf 100v,imi place boxa pt un gratar in aer liber etc,zbiara de se aude la 3 strazi distanta dar bassi mai deloc,ce valori se pot pune daca se va simnti cv.Va multumesc

IMG_20220226_111458.jpg

IMG_20220226_130811.jpg

IMG_20220226_111956.jpg

IMG_20220226_111816.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

1

• Mircea

1

• validae

1

• Alex85

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ai mai scris pe cel putin 2 topicuri despre problema asta.

Raspunsuri:

1. Nu esti tu in masura sa schimbi piese, rezultatele s-au vazut.

2. La ce pocnitoare este boxa in chestiune, chira nu merita sa schimbi nimic.

Tine-o in priza cat merge si asta e. Data viitoare, aduni mai multi bani in timp, si iei ceva mai de soi si pe auzite - face zgomot, nu o iei.

Scheme aici: https://www.akai.com.ro/aria-parteneri/ss023a-x10/

Link spre comentariu

Orice pocnitoare se poate modifica, dar trebuie să fie modificată de cineva care ştie cum.În niciun caz schimbând condensatorii aiurea.Boxa aia nu are şi ea reglaje de ton ?

P.S. Nu mai deschide topic nou pe aceeaşi problemă.Ai mai deschis unul la Secţiunea Începătorilor tot cu boxa asta..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări