yo9hrb Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Am incercat azi sa ascult ceva in 3.5 si 7MHz. Din pacate am auzit un ton care acoperea toata banda repetat la cateva secunde. La voi ce se aude? Link spre comentariu
yo7lhe Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Acum la mine e normal. Am lucrat cu circa 45 min in urma in 10.1 si era un zgomot teribil. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Vecinii, nu se joaca. Apar zgomote consistente în benzile inferioare, aleatoriu. Probabil după cum folosesc frecventele. Astăzi am văzut, habar nu mai am unde și dacă o fi real planul de frecvente al unei divizii blindate... Dacă o fi real era și o frecventa în banda noastră pe la 7150khz. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Dap, 8 GU81M în paralel, și un sistem de baleiere a frecventelor, sau, rugam niște prieteni sa ne împrumute un sistem de "jaming". P. S. Păcat ca nu mai este Felix (RST)pe aici, ne fabrica rapid un amplificator de banda larga.... Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 https://imgur.com/a/Qk0ghES Asta este de la mine, nici nu am antena pentru 18MHz. https://imgur.com/a/RTogcAk De la un bun prieten. Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 18 ore, yo2mhj a spus: Păcat ca nu mai este Felix (RST)pe aici, ne fabrica rapid un amplificator de banda larga.... Daca e chiar el ? O fi dat drumu' la cazan ! (GU81M ) Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Felix este o împerechere între GRU și FSB cu ceva cromozomi de la CIA și Mossad, toate stropite bine cu trascau homme made! Sa fim sănătoși, partea proasta este ca se îngroașă gluma, benzile radio sunt tot mai perturbate, sa nu fim puși sa facem QRT. Sau sa nu facă Putin o surpriza urâtă. Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Sa nu le luam de la noi,de pe olx ! Fereasca Sfantul ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum