Mircea Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Na, ca a postat si putin... Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Acum 13 minute, hachia a spus: LUMEA TA civilizata de lungul istoriei cate popoare au jefuit ?? este vreo tara in care nu si-a bagat nasul americanul??? A dracului american, a "jefuit" Japonia, Germania și asa de rău o duc. Pe noi ne-au eliberat băieții lui Stalin și suntem cu 100 de ani înaintea Japoniei si Germaniei. Ma duc sa îmi schimb "iarba" se pare ca nu fumez ce trebuie. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Bine zis... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 34 minutes ago, yo2mhj said: Orice român care este întreg la minte, are suficienta cultura, a ieșit dintre granițele tarii în lumea civilizata și nu suferă de amnezie trebuie sa conștientizeze ca Rusia a fost, este și va fi un stat agresiv. Imperiul rus nu s-a ridicat prin dragoste frățească, România (tarile Române) au avut de suferit enorm din cauza "iubirii ortodoxe" a fratelui de la răsărit. De epoca comunismului nu mai spun, ne-au spoliat și jefuit cât cuprinde. Iar ceea ce s-a ridicat în acea perioada s-a plătit cu bani mulți, cu suferință și greutate. Sunt convins ca rusilor de la conducere nu le place ca mujicul de rând vede ca alții o duc mai bine. Știți care era ideologia "vârfului" de la Moscova, dacă noi nu putem sa dam poporului cea ce este în vest să-i facem pe vestici sa o ducă precum ai noștri. Nu or fi americanii cei mai buni oameni de pe planeta, dar oricând prefer robia lor decât libertatea lui Putin. Ar trebui repetat mai des acest lucru . Link spre comentariu
merck Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 (editat) 27 minutes ago, hachia said: LUMEA TA civilizata de lungul istoriei cate popoare au jefuit ?? Nu ai niste samples-urile de la OnSemi la vanzare? Lasa jos piatra, ca nu esti tu cel mai in masura sa arunci cu pietre. Editat Februarie 26, 2022 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 (editat) Suntem parte din NATO şi UE.Tot ce e bine pentru restul e bine şi pentru noi.Da' asta nu trebuie să ne facă să nu vedem ce se întâmplă cu adevărat. De ce credeţi că a fost băgată RO în NATO?Răspunsul e simplu,ca să pună capac Serbiei!La fel şi cu Bulgaria.Totul la capitolul "interese geostrategice"... De ce vrea NATO să intre în Ucraina?"Interese geostrategice"...Mai pe înţelesul tuturor să înghesuie Rusia aproape definitiv.Urma apoi intrarea în UE.Se apropie criza mondială de alimente şi cele mai fertile terenuri agricole din Europa trebuiau puse sub control.Eventual parcelate şi luate... Ce vrea SUA acolo?Se pare că sunt interese financiare uriaşe ale unor firme americane,pe lângă cele geostrategice. Reţineţi.Niciun "ajutor" american nu a fost gratuit nicăieri.Fie că e vorba de geostrategie,fie,mai ales,de interese economice.Americanii sunt foarte pragmatici...Mai ţineţi minte cum a picat guvernul Aliende în Chile?Findcă vroia naţionalizarea uriaşei companii Anaconda?? Războaiele din Irak şi Afganistan ce au fost şi cum s-au justificat?Din ultimul SUA a rămas cu o datorie astronomică pentru cel puţin 30 de ani...Pentru "democratizarea" afganilor?Probabil pentru cele mai mari profituri din industria de armament. Editat Februarie 26, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Nici un ajutor american nu a fost gratuit. Au fost total gratuit "ajutorul" sovietic. Am și eu o nelămurire, armata aia, a XIV-a, parca, ce mama lui proces verbal face în Moldova (ma rog, Transnistria)? Când și-au făcut "concediul" în Georgia, trupele federației ruse au fost la plaja? Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 @branca prefer astfel de politica decat cea de la est. Porcii astia de la est, care sunt "spalati" pe aici luau gaina din cotet si dupa aceea cerau si ouale Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Nicio politică de război sau rapt nu e mai bună decât alta,indiferent de cine o poartă.Că unele sunt poleite mai frumos e altceva. Amintirile negative privind soldaţii sovietici ar trebui legate de toate naţionalităţile din URSS:ruşi,ucrainieni,kazahi,turkmeni,ş.a.Ne-am învăţat că toate relele le-au făcut ruşii.Dar răpirea Bucovinei de Nord şi a Herţei a fost "realizarea" Ucrainei sovietice... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Din Kiev: https://s2.ziareromania.ro/?mmid=d804f5671ba68a7563 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Parcă e din Battlefield... Războaiele astea nu mai sunt la fel ca cele trevute, tare mi-e frică că se ajunge la lupte de gherilă.... Cică sunt în exerciții,vor să facă prăpăd in Europa?!? Link spre comentariu
tenzen Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Vazind ca topicul asta arde,ca pina si ecranul de la laptop are o tenta rosiatica din cauza dezbaterilor aprinse,am si eu o rugaminte.Vazind preocuparea euforica si nelinistea pentru vecinii nostri din Ucraina,lansez aici rugamintea la colegii care au primit pm de la mine de ceva zile,poate se indura si de un compatriot sa-i scrie 2-3 cuvinte(pot fi si injurii,in lipsa de altceva) cu privire la ceea ce i-am rugat...Multumesc,daca e nevoie sa inspir mila,imi voi schimba cetatenia. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Tenzen.Mie nu mi-ai cerut nimic... Observaţia cu topicul fierbinte e perfect plauzibilă.Asta confirmă că la politică şi la fotbal ne pricepem toţi! Partea proastă e că nu reuşim să ne desprindem emoţional şi să judecăm la rece.Da' dacă o facem cu capul altora tot degeaba! De ce spun istoricii că perioadele prezente nu pot fi prezentate real decãt după 30-50 de ani?Dacă nici ăia nu se pot desprinde ca să analizeze corect,cum am reuşi noi asta?! Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Nelinistea nu e pentru grija ucrainienilor, sa nu uitam ca lista lui putin (aia cu faceti asta sau intervenim militar nespecificat, dar nu invadam pe nimeni) contine si numele României printre "doleante". Problema de azi a Ucrainei poate fii maine problema noastra. Numai divizati poate castiga rusia. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Acum 19 minute, BRANCA a spus: De ce spun istoricii că perioadele prezente nu pot fi prezentate real decãt după 30-50 de ani?Dacă nici ăia nu se pot desprinde ca să analizeze corect,cum am reuşi noi asta?! Total discutabil acest lucru spus de istorici si este dovedit ca istoria este prezentata diferit in funcție de cine o scrie sau prezinta. Singurele lucruri reale sunt cele trăite de fiecare individ in parte, nimeni nu iți poate spune peste 30-50 de ani cum a fost atunci când rusul, ucrainianul, americanul sau cine masa a fost si te-a lovit cu patul pustii in fata sau a tras cu o racheta in locuinta ta sau ti-a impuscat rudele pentru simplul motiv ca e război. https://www.g4media.ro/dictatorul-sirian-bashar-al-assad-ii-asigura-sprijin-lui-vladimir-putin-operatiunea-militara-rusa-in-ucraina-este-o-corectie-a-istoriei.html Deci istoria era greșita si aceasta trebuia corectata de Putin? Si in Siria atâtea sute de mii de morți probabil tot din cauza istoriei greșite se întâmplă ?! Link spre comentariu
Postări Recomandate