Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Live war

Vizitator

Postări Recomandate

1 hour ago, fluffy37 said:

Toate acestea însă cu respectarea angajamentului că NATO nu se va extinde spre Est, țările amintite, inclusiv România și Ucraina

După ce NATO a încălcat înțelegerea cu Rusia și a înglobat fostele țări comuniste, aducând trupe și tehnică militară până la granițele Rusie

Or ca să devii eligibil pentru NATO, respectarea statului de drept, a drepturilor omului sunt valori fundamentale.

Oare unde scrie ca Romania nu avea dreptul sa intre in Nato si mai ales de cind egalitatea dintre Ucraina si Romania?

Ceva scris exista sau doar asa am auzit noi.

Ma gindesc asa cu groaza la admiterea in NATO a Turciei, ce mai respectau aia drepturile omului si valorile fundamentale...

P.S. nu cred ca reactia cu "s-au trezit rusofilii" e cea mai la locul ei, exista si alte opinii nu doar ca cele a majoritatii si colegul nostru a surprins citeva aspecte care dau de gindit, s-a intimplat si in Ucrainina ceva ca la noi: ne-am culcat cu un presedinte iar dimineata ne-am trezit cu altul si am ramas cu el pe cap...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 366
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

16 minutes ago, Stefan said:

Imi poti trimite stirea si imaginile astea de acum 3 zile?

Evident. Uite-o pe cea de ieri (cauta pe google dupa text):
Vitali Klitschko: ”Stați acasă! Un bloc a fost lovit de o rachetă!”
Sau avea o premonitie boxerul primar ? :)

Link spre comentariu

Orice român care este întreg la minte, are suficienta cultura, a ieșit dintre granițele tarii în lumea civilizata și nu suferă de amnezie trebuie sa conștientizeze ca Rusia a fost, este și va fi un stat agresiv. 

Imperiul rus nu s-a ridicat prin dragoste frățească, România (tarile Române) au avut de suferit enorm din cauza "iubirii ortodoxe" a fratelui de la răsărit. 

De epoca comunismului nu mai spun, ne-au spoliat și jefuit cât cuprinde. 

Iar ceea ce s-a ridicat în acea perioada s-a plătit cu bani mulți, cu suferință și greutate. 

Sunt convins ca rusilor de la conducere nu le place ca mujicul de rând vede ca alții o duc mai bine. 

Știți care era ideologia "vârfului" de la Moscova, dacă noi nu putem sa dam poporului cea ce este în vest să-i facem pe vestici sa o ducă precum ai noștri. 

Nu or fi americanii cei mai buni oameni de pe planeta, dar oricând prefer robia lor decât libertatea lui Putin. 

Link spre comentariu
Acum 13 minute, yo2mhj a spus:

Orice român care este întreg la minte, are suficienta cultura, a ieșit dintre granițele tarii în lumea civilizata și nu suferă de amnezie trebuie sa conștientizeze ca Rusia a fost, este și va fi un stat agresiv. 

Imperiul rus nu s-a ridicat prin dragoste frățească, România (tarile Române) au avut de suferit enorm din cauza "iubirii ortodoxe" a fratelui de la răsărit. 

De epoca comunismului nu mai spun, ne-au spoliat și jefuit cât cuprinde. 

Iar ceea ce s-a ridicat în acea perioada s-a plătit cu bani mulți, cu suferință și greutate. 

Sunt convins ca rusilor de la conducere nu le place ca mujicul de rând vede ca alții o duc mai bine. 

Știți care era ideologia "vârfului" de la Moscova, dacă noi nu putem sa dam poporului cea ce este în vest să-i facem pe vestici sa o ducă precum ai noștri. 

Nu or fi americanii cei mai buni oameni de pe planeta, dar oricând prefer robia lor decât libertatea lui Putin. 

LUMEA   TA civilizata    de  lungul istoriei cate popoare au jefuit     ??      este vreo tara in care nu si-a bagat nasul    americanul???

Link spre comentariu

Pentru cei care tot sustin ca NATO s-a extins pana-n rusia. Retineti ca NATO nu se impune, tarile dornice sa fie in NATO trebuie sa treaca teste de admitere, nu le include NATO. Chiar as zice, e greu sa intri in NATO. 

Astfel, tari care isi protejeaza interesele proprii de securitate aleg NATO. Stiu ca pentru cei care gandesc ca putin, adica unde statul iti impune ce sa gandesti, ei cred ca asa e peste tot: statul gandeste pentru tine.

putin zice ca NATO ataca securitatea rusiei si ca rusii trebuie sa se protejeze. Dar securitatea tarilor la granita lor, aia nu conteaza pentru tarile respective? De ce numai securitatea rusiei conteaza? 

@bogdan546, prietene, in vremuri grele descoperi adevaratul caracter al omului. Si eu am fost foarte neplacut surprins de anumiti colegi. 

4 minutes ago, hachia said:

LUMEA   TA civilizata    de  lungul istoriei cate popoare au jefuit     ??      este vreo tara in care nu si-a bagat nasul    americanul???

Eu zic sa scoti repede de la vanzare piesele (mai ales alea sample) americane, de sila macar. Sa le arati tu americanilor!!! Way to go, buddy!!! 

Link spre comentariu

Camerele web din Kiev vad ca mai pica.
WELT are si ea o camera in piata Maidan. Si alterneaza imaginile de aici cu altele din diverse puncte din oras unde se afla  corespondentii lor:

Link spre comentariu
7 minutes ago, Mircea said:

Retineti ca NATO nu se impune, tarile dornice sa fie in NATO trebuie sa treaca teste de admitere, nu le include NATO. Chiar as zice, e greu sa intri in NATO. 

Mi-au dat lacrimile! Zau!:inger

Link spre comentariu
Acum 47 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Evident. Uite-o pe cea de ieri (cauta pe google dupa text):
Vitali Klitschko: ”Stați acasă! Un bloc a fost lovit de o rachetă!”
Sau avea o premonitie boxerul primar ? :)

Am căutat si sunt cu totul alte poze cu dărâmături si flăcări la un anumit nivel al unei clădiri, fără o filmare pentru a vedea exact ce a fost (racheta, avion, drona ...). Imaginile din ce spui nu au legătura cu filmările din articolul posta de mine si nu vad legătura cu premoniția tinand cont ca sunt atacuri multiple acolo.

Stiu ca ma repet dar nu mai cititi doar titlurile publicațiilor online si televiziunilor.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări