merck Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Ukraine belongs in EU, Commission chief von der Leyen says ‘They are one of us and we want them in,’ European Commission president says. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 (editat) They are one of us and we want them in,’ European Commission president says. Why??Se gândesc la terenurile agricole?Să pună capac definitiv Rusiei?Care sunt interesele? "One of us"?...Ăştia cu cele mai dure măsuri împotriva minorităţilor? Editat Februarie 28, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 (editat) Despre sanctiuni si efectul lor: https://www.contributors.ro/europa-si-gazele-rusesti/ https://www.bruegel.org/2022/02/the-risks-for-russia-and-europe-how-new-sanctions-could-hit-economic-ties/ Editat Februarie 28, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Russian ruble hits record low, Moscow index down more than 30% as Putin launches invasion of Ukraine Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Drăguţ. Brokerul meu a anunţat că USRRUB, EURRUB şi RUS50 mai pot fi tranzacţionate doar pe închidere. Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Dintre toti care scrieti despre Ucraina, citi cunoasteti un ucrainean in carne si oase? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 (editat) 17 minutes ago, d2134 said: Dintre toti care scrieti despre Ucraina, citi cunoasteti un ucrainean in carne si oase? Prezent! 2 bucati! Dar ambii sunt plecati din Ucraina. P.S. Unul este de coma: Pasaport Ucrainean, permis de conducere romanesc si masina pe BG . Am crezut ca ma pis pe mine de ras cand am vazut ce fata a facut politistul care l-a verificat. Editat Februarie 28, 2022 de merck Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 (editat) Civilian volunteers sorted empty bottles to be used for Molotov cocktails in a parking lot in Dnipro, Ukraine, on Sunday. O coloană a armatei ruse în drum spre Kiev se oprește lângă un deal. De după el se aude dintr-un megafon: „Un soldat ucrainean e mai tare decât 10 soldați ruși!”. Iritat, comandatul rus trimite 10 soldați peste deal, se aud împușcături, strigăte, apoi liniște, nici unul nu se mai întoarce. Iar megafonul: „Un soldat ucrainean e mai tare decât 100 de soldați ruși!”. Enervat, comandantul rus trimite 100 de soldați peste deal. De data asta se aud și mai multe împușcături, zgomot de lupte, apoi liniște și nimeni înapoi. Aceeași voce: „Un soldat ucrainean e mai tare decât 1000 de soldați ruși!”. Scos din fire, comandantul rus trimite o mie de soldați peste deal la atac! Urmează zgomote de mare bătălie, strigăte, răpăituri de gloanțe, apoi iar nimic, liniște. Apare însă acum un soldat rus grav rănit târându-se spre ai lui. Reușește să ajungă aproape de ei și le strigă cu ultimele puteri: „Nu vă duceți! E o capcană! Sunt doi!”. Editat Februarie 28, 2022 de merck Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 22 minutes ago, merck said: P.S. Unul este de coma: Pasaport Ucrainean, Daca are pasaport ucrainean nu inseamna ca e ucrainean de natie. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 13 minutes ago, d2134 said: Daca are pasaport ucrainean nu inseamna ca e ucrainean de natie. Era nascut in Kiiv (asa a pronuntat el si eu m-am holbat la el si ii zic: adica Kiev, nu? si el: Kiiv, cei aia Kiev? ) Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 (editat) Yo8.Romãnia e plină de vorbitori de ucraineană.E vorba de huţuli.În Moldova sunt şi f multe nume de familie ucrainene,probabil pe filiera căsătoriei. Zic la huţuli vorbitori de limba ucraineană şi nu ucrainieni.Originea lor,ca şi a rusinilor,a lemko,ş.a. e discutabilă...Numai cei de dincolo de gard îi bagă pe toţi în aceiaşi oală... Kiev se pronunţă în ucraineană,după slava veche,după câte ştiu Keiv... Editat Februarie 28, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 17 minutes ago, yo8tot said: Eu am vazut odata cativa Aveau maini, picioare, cam ca si noi ... Da, au si miini si piciore si cu alea se bat cind se imbata... Nu stiu cum sunt aia de prin Bucovina, dar astia ce au fost adusi aici in Banat sunt "violenti si fara manera". Pe noi romanii ne considera curve de oameni din cauza ca sarbatorim craciunul la 25 decembrie... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Ce armata au rusii de le fura tiganii tancurile? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 L-am urcat și eu, da' cică nu e tanc, apoi ăia e fermieri care au luptat cot la cot cu restul... https://www.libertatea.ro/opinii/cum-arata-o-stire-falsa-tiganii-ucraineni-nu-au-furat-un-tanc-al-rusilor-ci-au-luptat-si-l-au-capturat-romii-au-murit-cu-miile-pentru-romania-4003772 Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 OK Mea culpa! Link spre comentariu
Postări Recomandate