merck Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 26 minutes ago, yo8tot said: Pana una alta au pus lacat pe stramtori pentru navele ruse. Atat de impresionati au fost de amenintarile lui Putin. Daca ar fi facut-o mai devreme ar fi luat o bila alba, asa .... este doar in rand cu lumea. Dar si daca o faceau si putin iesea invingator prin mijloace conventionale .... trebuiau sa se aplece . Link spre comentariu
mannx Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25396180-antonov-225-distrus-ucraina-rusia-razboi-kiev-bombardamente-vladimir-putin.htm Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus: Adevarul este ca si nemtii il iubesc inca pe Lenin, nu demult au ridicat o statuie in Valea Ruhr-ului. Nemtii nu, doar niste papagali vânduti (partidul marxist leninist) au ridicat-o pe un teren proprietate privata. 1 oră în urmă, yo8tot a spus: Armata turca este peste cea ucrainiana, Daca le-o cere bulibasa, turcii nu fug ci se împotrivesc rusilor. Si au de partea lor terenul si religia. Nu cred ca Putin vrea un al doilea Afghanistan. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) 6 minutes ago, Rammstein said: Turcii au cea mai mare armată din NATO, după SUA și armament foarte modern. La avioane nu stau bine deloc. Nici la rachete sau missile nu stau bine. Nu au (parca) nici un portavion. Dar au soldati, tancuri si DRONE. Dronele devin foarte importante. https://www.dw.com/en/eu-to-purchase-weapons-for-ukraine-live-updates/a-60931396 https://twitter.com/i/broadcasts/1yNxaYAgYYNxj Deci pentru prima data in istorie cumparam si livram arm Ucrainei Dar c.aie a avut Suedia! Pentru prima data dau arme unei tari aflate in conflict, fara sa fie in NATO le dau 5000 de rachete anti-tanc ucrainienilor. Editat Februarie 27, 2022 de merck Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Ca test, ca sa vedeti ce inseamna cenzura in 2022, intrati pe Iandex si cautati relatari ale presei rusesti despre conflict. O sa fiti surprinsi. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 40 minutes ago, Rammstein said: Păcat..... L-am văzut când a decolat de pe Otopeni. L-am vazut si la sol langa un 747 si in aer de 2 ori ... era ca girafa lui Marin Preda. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Personal, Putin a pierdut deja razboiul. Chiar si daca Rusia ar castiga acum in acest minut razboiul militar si ar ocupa acum Kievul si intreaga Ucraina, Putin a pierdut deja politic pe plan international, si a pierdut si cel mai important razboi, razboiul de imagine, adica pe cel dupa care il judeca oamenii de rand si popoarele lumii, razboiul in care popoarele vad cine este "cel bun" si cine "este cel rau". Intre flatulatiile putiniene si imaginile cu orase atacate si femei si copii speriati nevoiti sa fuga din propria tara, oamenii -si in special europenii- intotdeauna se vor identifica cu femeile si copiii in suferinta in care oamenii normali intotdeauna se vor vedea pe ei insisi ori pe propria sotie si copii. Pana si diferenta enorma intre fortele combatante implicate, si intre un presedinte umflat, imbracat in costum scump, puternic si arogant in biroul sau amenintand pe toti cu mana pe butonul nuclear ca sa distruga omenirea in timp ce debiteaza minciuni si cenzureaza informarea propriului popor, si un presedinte tanar, imbacat in tricou, ramas in capitala sa asediata si coborat intre soldati pentru apararea tarii sale imbarbatandu-si poporul, a facut diferenta in razboiul de imagine. De aceea s-a produs acum o asemenea solidaritate a statelor europene si mai ales a oamenilor simpli pro Ucraina si impotriva lui Putin si impotriva unei asemenea agresiuni, solidaritate cum nu a mai existat in Europa de la al doilea razboi mondial. Iar cel mai periculos pentru Putin ar fi ca insasi poporul rus sa se poata solidariza impotriva lui, pentru ca numai insasi rusii il pot da jos si numai de catre insasi poporul rus ii este teama pentru ca rusii sunt singurii pe care nu-i poate ameninta cu butonul nuclear! Totul e ca nu cumva in disperare dementul sa faca cine stie ce.... nu de alta, dar la cate are in spate (sau care i se pot pune in spate... dizidenti, jurnalisti si opozanti ucisi sau inchisi, etc.) stie ca nu poate pleca de la putere decat cu picioarele inainte... taman d'aia mereu s-a vrut si se vrea presedinte pe viata. ============== Apropo' de flatulatiile putiniene... Din ceea ce s-a scris p'aici nu am vazut ca vreun forumist sa fi priceput ca justificarea inclusiv de catre unii forumisti de fata a agresiunii asupra Ucrainei pe motiv ca ar fi fost inarmata de occidentali, ar fi o la fel de "buna" justificare si pentru invadarea Romaniei!... chiar nu ati priceput gravitatea unor asemenea idei cretze ce au fost postate p'aici taman de care niste... cetateni romani? ... Si nici nu am vazut ca cineva sa fi sesizat faptul ca dezmembrarea Ucrainei si mai ales negarea putiniana a existentei Ucrainei ca stat independent ori justificarea agresiunii cu motive si pseudo-argumente legate de... istorie a Rusiei si Ucrainei si bla, bla, bla, se numeste revizionism si este atat de periculos pentru Ro incat pana si Ceausescu a "luptat" din greu pe acest "front" impotriva revizionismului! Este asa de greu sa pricepeti ce anume inseamna pentru Ro acest fel de politica revizionista in care unii viseaza sa restabileasta teritoriile statale din zona in granitele care erau acu' 70 sau 150 de ani? ...si nici macar n-am vazut ca cineva pe aici sa fi sesizat faptul ca din zona Europei de est, taman Ungaria a fost cea mai putin vocala impotriva Rusiei si a revizionismului putinian de azi (ghici de ce!), dar toti aici se dau de ceasul mortii sa arate ca ar fi.... informati si "la curent" cu situatia! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) 17 minutes ago, Traian B said: istorie a Rusiei si Ucrainei si bla, bla, bla, se numeste revizionism si este atat de periculos pentru Ro incat pana si Ceausescu a "luptat" din greu pe acest "front" impotriva revizionismului! Este asa de greu sa pricepeti ce anume inseamna pentru Ro acest fel de politica revizionista in care unii viseaza sa restabileasta teritoriile statale din zona in granitele care erau acu' 70 sau 150 de ani? am spus, au spus si altii, dar nu poti convinge pe cineva care are IQ de AUR Editat Februarie 27, 2022 de bogdan546 Link spre comentariu
merck Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) 22 minutes ago, Traian B said: ...si nici macar n-am vazut ca cineva pe aici sa fi sesizat faptul ca din zona Europei de est, taman Ungaria a fost cea mai putin vocala impotriva Rusiei si a revizionismului putinian de azi (ghici de ce!), dar toti aici se dau de ceasul mortii sa arate ca ar fi.... informati si "la curent" cu situatia! Germania, Italia, Ungaria si parca si Cipru (dar aia sunt de inteles ... la cati oligarhi rusi sunt pe acolo) au votat impotriva aplicarii restrictiilor impotriva Rusiei (am pus link in paginile anterioare, dar probabil ai citit pe sarite). Daca vrei iti pot spune ca nici francezii nu sunt in totalitate pentru sanctionarea Rusiei deci pe langa UK, Franta doreste sa le fie aplicata lovitura cu SWIFT-ul rusilor. Toti stim de mult timp ca Orban il linge in cur pe putin, insa aici marea majoritate ne-am focalizat pe informatiile de pe front din Ucraina. Oricum sezi bland, la cati suntem si in cate directii diferite cautam suntem mult mai la curent decat poti fi tu. Ai totusi sansa sa te afirmi cu previziuni bazate pe informatiile pe care le detii si pe inteligenta + logica. P.S. Zi sincer, iti este tarsa sau nu? Editat Februarie 27, 2022 de merck Link spre comentariu
tenzen Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 De linga granita de aici,nu pot spune decit ca,cu toate scuzele pe care le au guvernele astea care se pupa-n fund felicitindu-se reciproc,nu cred ca trebuie asteptat sa vedem ce face nebunul asta.Ar trebui inabusit acum,deja exista un teatru de lupta,nu cred ca mai trebuie creat unul.Daca ajuti vecinul cit sta inca in picioare e una,daca ramii singur cu adversarul si vecinul e pe jos,e cu totul altceva... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 28 minute, merck a spus: Germania, Italia, Ungaria si parca si Cipru (dar aia sunt de inteles ... la cati oligarhi rusi sunt pe acolo) au votat impotriva aplicarii restrictiilor impotriva Rusiei (am pus link in paginile anterioare, dar probabil ai citit pe sarite). Si-au schimbat opiniile intre timp! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) 1 hour ago, Traian B said: taman Ungaria a fost cea mai putin vocala impotriva Rusiei si a revizionismului putinian de azi (ghici de ce!) Fiind ambele tari in NATO, spaima asta este de ja ba, nu le-a iesit in 89, acuma e tirziu! Editat Februarie 27, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 57 minute, Traian B a spus: Este asa de greu sa pricepeti ce anume inseamna pentru Ro acest fel de politica revizionista in care unii viseaza sa restabileasta teritoriile statale din zona in granitele care erau acu' 70 sau 150 de ani? ...si nici macar n-am vazut ca cineva pe aici sa fi sesizat faptul ca din zona Europei de est, taman Ungaria a fost cea mai putin vocala impotriva Rusiei si a revizionismului putinian de azi (ghici de ce!), dar toti aici se dau de ceasul mortii sa arate ca ar fi.... informati si "la curent" cu situatia! Se pare ca da (priceputul), cand s-a largit NATO, una dintre conditii a fost sa existe tratate (sau cum s-or fi denumit) de buna vecinatate, pt ca NATO nu dorea ca prin extindere sa importe conflicte locale. Problema revizionismului maghiar nu mai are sens in conditiile actuale, dar ca si in cazul Romaniei aduce capital politic. Ce consecinte va avea pozitia ungurilor vom vedea. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 1 hour ago, Marele Savant said: Si-au schimbat opiniile intre timp! Curve! (bine le-a catalogat @Rammstein) Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) Toata politica este o curva...cine se baga in ea se comporta exact ca ea. In politica n-ai cum sa fii corect...iar un om corect nu are loc in politica. Va spun asta ca sa nu va ganditi cumva ca veti trai mai bine daca veti inlocui seful si guvernul. Puteti sa-i inlocuiti de o mie de ori...Intr-un final toti se vor comporta la fel! Editat Februarie 27, 2022 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate