Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Live war

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 366
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

31 minutes ago, franzm said:

Cu câteva luni în urma, am citit un comentariu în care se sugera ca Putin ar suferi de o afectiune incurabila. 

Singurul lucru care il observa oricine este ca a devenit mai bufiu la fata (si la corp se vede ca nu a luat multe km in plus). 

Acum cineva mi-a zis: pai si daca isi baga si el botox? Ce, numai femeile au dreptul la asa ceva? 

4 minutes ago, Kreator said:

Ce-mi plac "AUR"-istii comunisti de pe aici!!! Oare de ce antivaccinistii sunt acum putinisti?

Dupa ce am vazut show-ul cu doza III-a (mintind cu buna stiinta ca este eficace si contra Omicron) nu mai sunt in tabara vaccinistilor, dar pe putin n-am sa pot sa-l inghit niciodata!

Editat de merck
Link spre comentariu

Din păcate, nebunul se pare ca a adus în stare de alerta toate forțele nucleare ale Federației Ruse... 

Nu pot sa cred, suntem la un pas de extincție pentru un cretin megalomanic... 

Zilele astea circula pe Fb o imagine cu micuțul Kim care spune ceva de genul :"Ei vedeți, este altul mai nebun ca mine".

Am râs, dar nu este de râs... 

Editat de yo2mhj
Link spre comentariu

Conform AFP:
"I order the defence minister and the chief of the general staff of the Russian armed forces to put the deterrence forces of the Russian army into a special mode of combat service," Putin said.

Tradusa in limba romana de tot felul de persoane de prin presa care se poreclesc intre ei ziaristi, stirea a devenit:
"Putin a activat arsenalul nuclear".

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

"I order the defence minister and the chief of the general staff of the Russian armed forces to put the deterrence forces of the Russian army into a special mode of combat service,

Tradus G:

Ordonez ministrului apărării și șefului statului major al forțelor armate ruse să pună forțele de descurajare ale armatei ruse într-un mod special de serviciu de luptă

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Fortele de descurajare sunt arcasii si cavaleria. Iar modul special inseamna dublarea ratiei de votca.

Link spre comentariu
Acum 24 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Conform AFP:
"I order the defence minister and the chief of the general staff of the Russian armed forces to put the deterrence forces of the Russian army into a special mode of combat service," Putin said.

Tradusa in limba romana de tot felul de persoane de prin presa care se poreclesc intre ei ziaristi, stirea a devenit:
"Putin a activat arsenalul nuclear".

Ce inseama in limba romana "put the deterrence forces" si "special mode of combat service" ? Presupun ca mesaj lui Putin catre "defence minister and the chief of the general staff" a fost in limba rusa nu in engleza.

Cu traducerea din rusa-engleza-romana m-am lamurit pentru "operatiune speciala", "mentinerea pacii", "exercitii militare", "negocieri", "calea diplomatica" ...

Link spre comentariu

Orium nu aveti de ce sa va faceti griji! Totul este o dezinformare jurnalistica exact ca la COVID.

Chiar daca a existat o unghie rupta sau un fir de par smuls in acesta "operatiune speciala" cica rusii au fost impinsi de occident, ei s-au opus din rasputeri sa "actioneze pasnic" dar nenorocitii din vest i-au obligat sa faca scandal. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări