Kreator Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Ce-mi plac "AUR"-istii comunisti de pe aici!!! Oare de ce antivaccinistii sunt acum putinisti? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) 31 minutes ago, franzm said: Cu câteva luni în urma, am citit un comentariu în care se sugera ca Putin ar suferi de o afectiune incurabila. Singurul lucru care il observa oricine este ca a devenit mai bufiu la fata (si la corp se vede ca nu a luat multe km in plus). Acum cineva mi-a zis: pai si daca isi baga si el botox? Ce, numai femeile au dreptul la asa ceva? 4 minutes ago, Kreator said: Ce-mi plac "AUR"-istii comunisti de pe aici!!! Oare de ce antivaccinistii sunt acum putinisti? Dupa ce am vazut show-ul cu doza III-a (mintind cu buna stiinta ca este eficace si contra Omicron) nu mai sunt in tabara vaccinistilor, dar pe putin n-am sa pot sa-l inghit niciodata! Editat Februarie 27, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Asa cum spuneam, a început sa zdranganeasca din armele nucleare... asta nu e bine pt nimeni. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) Din păcate, nebunul se pare ca a adus în stare de alerta toate forțele nucleare ale Federației Ruse... Nu pot sa cred, suntem la un pas de extincție pentru un cretin megalomanic... Zilele astea circula pe Fb o imagine cu micuțul Kim care spune ceva de genul :"Ei vedeți, este altul mai nebun ca mine". Am râs, dar nu este de râs... Editat Februarie 27, 2022 de yo2mhj Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Isi freaca mainile Kim, dar mai dihai Xi, plus aiatolahul. E groasa! Fuse WW3 (Covidul) cu castigator de departe Xi. Acum suntem in WW4, castigatorul e inca incert. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 18 minutes ago, doru3160 said: Asa cum spuneam, a început sa zdranganeasca din armele nucleare... asta nu e bine pt nimeni. Baga si tu un link .... sa nu mai caut eu . Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Da-i pe digi 24. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Conform AFP: "I order the defence minister and the chief of the general staff of the Russian armed forces to put the deterrence forces of the Russian army into a special mode of combat service," Putin said. Tradusa in limba romana de tot felul de persoane de prin presa care se poreclesc intre ei ziaristi, stirea a devenit: "Putin a activat arsenalul nuclear". Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Nu l-a activat. A mutat din est în zona Moscova, arme nucleare. Asta a fost știrea. Îmi închipui ca nu le-a mutat doar pt impresie artistica. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Putin puts Russia’s nuclear forces on alert, cites sanctions Ei, daca o mierlim noi, iau m.ie si rusofilii (rusofonii sau ce or mai fi ei) Link spre comentariu
dumitrumy Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 8 minute, Liviu.Mihaiu a spus: "I order the defence minister and the chief of the general staff of the Russian armed forces to put the deterrence forces of the Russian army into a special mode of combat service, Tradus G: Ordonez ministrului apărării și șefului statului major al forțelor armate ruse să pună forțele de descurajare ale armatei ruse într-un mod special de serviciu de luptă >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Fortele de descurajare sunt arcasii si cavaleria. Iar modul special inseamna dublarea ratiei de votca. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 24 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Conform AFP: "I order the defence minister and the chief of the general staff of the Russian armed forces to put the deterrence forces of the Russian army into a special mode of combat service," Putin said. Tradusa in limba romana de tot felul de persoane de prin presa care se poreclesc intre ei ziaristi, stirea a devenit: "Putin a activat arsenalul nuclear". Ce inseama in limba romana "put the deterrence forces" si "special mode of combat service" ? Presupun ca mesaj lui Putin catre "defence minister and the chief of the general staff" a fost in limba rusa nu in engleza. Cu traducerea din rusa-engleza-romana m-am lamurit pentru "operatiune speciala", "mentinerea pacii", "exercitii militare", "negocieri", "calea diplomatica" ... Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Sa nu uitam de : isteria UE si US, noi nu avem nici un plan sa invadam, etc... Ce-mi place este atitudinea chinei: US ii intarata pe rusi ca le-au data arme ucrainienilor. Arme date ca sa se apere!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Orium nu aveti de ce sa va faceti griji! Totul este o dezinformare jurnalistica exact ca la COVID. Chiar daca a existat o unghie rupta sau un fir de par smuls in acesta "operatiune speciala" cica rusii au fost impinsi de occident, ei s-au opus din rasputeri sa "actioneze pasnic" dar nenorocitii din vest i-au obligat sa faca scandal. Link spre comentariu
Postări Recomandate