Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Live war

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 366
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bogdan.Opiniile sunt...opinii.Fiecare are un punct de vedere.Dacă ne facem că nu vedem ce au făcut americanii în războaie,că sunt "ai noştri",e mai bine?Mai corect?

Eu de ce ziceam să ne rupem de emoţional.Altfel ne poziţionăm,ca chibiţii,partizan.Explicăi unui chibiţ de fotbal că n-are dreptate şi,poate,te trezeşti cu capul spart!

"Update"...Coada maşinilor la Vama Siret se pare că se întinde până la Cernăuţi.Şpaga de care am vorbit anterior,de 300-400 euro,s-ar da pe persoană.

Link spre comentariu

Judecați-ma cum doriți, dar indiferent de miza, în 2022,nu trebuia sa se ajungă la război. 

Din punctul meu de vedere, oricine amenință, și începe un război nu merita sa fie tratat mai bine decât un șobolan împuțit, un gândac de bucătărie, o plosnita. 

Nu este păcat sa îți canalizeze banii, energia statului în înarmare și amenințări, război? 

Oare(știu ca sunt utopic) nu ar duce-o infinit mai bine populația dacă fondurile astea s-ar folosi pentru dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor? 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, yo2mhj a spus:

Din punctul meu de vedere, oricine amenință, și începe un război nu merita sa fie tratat mai bine decât un șobolan împuțit, un gândac de bucătărie, o plosnita. 

Am făcut armata, și sunt sigur că mulți dintre cei care au ajuns în Ukraina,nu au ajuns pt placerea personala, sau pt că sunt convinși că acolo trebuie sa fie. Sunt tineri care au și ei o familie acasă. Nu iau apărarea rușilor, e regretabil că la butoanele lor a ajuns un idiot care se crede stăpânul lumii. Însă nu pot să mă bucur când văd asemenea imagini, indiferent cărei părți aparțin cadavrele. Cei care pot să se bucure, să o facă, nu am nimic cu ei. Doar mă întreb care e diferența între ei și cecenii bărboși...

Link spre comentariu

Stefan.Imaginile astea groaznice sunt "aromă" pe lângă cele din Al Doilea Război Mondial.Nu prea am înţeles din ce vorbeau cei ce filmau mare lucru...Parcă erau şi ceva înjurături.

Ciudat...Un singur transportor(?) pe drum?Să fie în Donbas?Numai aşa s-ar explica că morţii sunt lăsaţi în drum.

Şi apropo de mercenarii lui Kadârov.În link sunt mercenarii şi paramilitarii fanatici din Donbas.

https://eurasianet.org/ukraine-far-right-fighters-from-europe-fight-for-ukraine

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

"Update"...Coada maşinilor la Vama Siret se pare că se întinde până la Cernăuţi.Şpaga de care am vorbit anterior,de 300-400 euro,s-ar da pe persoană.

Cine cere bani...granicerii nostrii sau ai lor?

Editat de mac01
Link spre comentariu

Sint curios daca amaritii aia morti acolo, erau copiii lui putin sau ai unor generali de armata sau din conducerea lor, "aia de la butoane", cum ar fi privit situatia? Sa-si vada copiii macelariti, ca deh, asta inseamna RAZBOI, nu e counterstrike pe PC! Se vehiculeaza multe cum ca multi militari rusi sint foarte tineri, fara experienta.

Ma paste un gind negru ca astia sint doar carnea de tun si ca mai incolo, dupa ce slabesc fortele Ucrainei, vor trimite "experimentatii". In continuare cred ca asta este sfirsitul lui putin, atit politc cit si ca viata. Ai lui il vor mierli, cind vor vedea ce si cum. My 2 cents.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări