hachia Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 aveti o sansa https://www.antena3.ro/externe/kiev-legiune-internationala-straini-sprijin-ucraina-630634.html Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 "Aveți?" Uite că deja apar ăia vînduți. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Poate plătesc mai bine și angajează ceceni bărboși Pare o portiță buna prin care se pot strecura occidentalii in armata ukraineana. Poate putin nu va lua masuri disperate din cauza asta. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 @hachia nu inteleg ce cauti pe acest forum. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Bogdan.Opiniile sunt...opinii.Fiecare are un punct de vedere.Dacă ne facem că nu vedem ce au făcut americanii în războaie,că sunt "ai noştri",e mai bine?Mai corect? Eu de ce ziceam să ne rupem de emoţional.Altfel ne poziţionăm,ca chibiţii,partizan.Explicăi unui chibiţ de fotbal că n-are dreptate şi,poate,te trezeşti cu capul spart! "Update"...Coada maşinilor la Vama Siret se pare că se întinde până la Cernăuţi.Şpaga de care am vorbit anterior,de 300-400 euro,s-ar da pe persoană. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 La război pleacă tineri care nu se cunosc dar se omoară între ei, puși de politicieni bătrâni care se cunosc între ei, dar nu se omoară. Nu poți sa te bucuri când vezi astfel de imagini, decât dacă nu ești om. Link spre comentariu
hachia Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 2 minute, doru3160 a spus: La război pleacă tineri care nu se cunosc dar se omoară între ei, puși de politicieni bătrâni care se cunosc între ei, dar nu se omoară. Nu poți sa te bucuri când vezi astfel de imagini, decât dacă nu ești om. Trist , dar adevarat Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 11 minute, ratza a spus: Luați de vă delectați: Te rog șterge acel link de pe elforum! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Judecați-ma cum doriți, dar indiferent de miza, în 2022,nu trebuia sa se ajungă la război. Din punctul meu de vedere, oricine amenință, și începe un război nu merita sa fie tratat mai bine decât un șobolan împuțit, un gândac de bucătărie, o plosnita. Nu este păcat sa îți canalizeze banii, energia statului în înarmare și amenințări, război? Oare(știu ca sunt utopic) nu ar duce-o infinit mai bine populația dacă fondurile astea s-ar folosi pentru dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Nu șterg nimic. Ăsta e războiul, nu arată niciodată frumos. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 19 minute, yo2mhj a spus: Din punctul meu de vedere, oricine amenință, și începe un război nu merita sa fie tratat mai bine decât un șobolan împuțit, un gândac de bucătărie, o plosnita. Am făcut armata, și sunt sigur că mulți dintre cei care au ajuns în Ukraina,nu au ajuns pt placerea personala, sau pt că sunt convinși că acolo trebuie sa fie. Sunt tineri care au și ei o familie acasă. Nu iau apărarea rușilor, e regretabil că la butoanele lor a ajuns un idiot care se crede stăpânul lumii. Însă nu pot să mă bucur când văd asemenea imagini, indiferent cărei părți aparțin cadavrele. Cei care pot să se bucure, să o facă, nu am nimic cu ei. Doar mă întreb care e diferența între ei și cecenii bărboși... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Stefan.Imaginile astea groaznice sunt "aromă" pe lângă cele din Al Doilea Război Mondial.Nu prea am înţeles din ce vorbeau cei ce filmau mare lucru...Parcă erau şi ceva înjurături. Ciudat...Un singur transportor(?) pe drum?Să fie în Donbas?Numai aşa s-ar explica că morţii sunt lăsaţi în drum. Şi apropo de mercenarii lui Kadârov.În link sunt mercenarii şi paramilitarii fanatici din Donbas. https://eurasianet.org/ukraine-far-right-fighters-from-europe-fight-for-ukraine Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Sa nu mă înțelegeți greșit, nu am nici o problema cu militarii rusi, ei executa un ordin, iar dacă nu îl executa știm care este consecința neexecutarii (și eu am făcut armata). Cei de la butoane sunt vinovați, cu Putin în frunte. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) 1 oră în urmă, BRANCA a spus: "Update"...Coada maşinilor la Vama Siret se pare că se întinde până la Cernăuţi.Şpaga de care am vorbit anterior,de 300-400 euro,s-ar da pe persoană. Cine cere bani...granicerii nostrii sau ai lor? Editat Februarie 27, 2022 de mac01 Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 (editat) Sint curios daca amaritii aia morti acolo, erau copiii lui putin sau ai unor generali de armata sau din conducerea lor, "aia de la butoane", cum ar fi privit situatia? Sa-si vada copiii macelariti, ca deh, asta inseamna RAZBOI, nu e counterstrike pe PC! Se vehiculeaza multe cum ca multi militari rusi sint foarte tineri, fara experienta. Ma paste un gind negru ca astia sint doar carnea de tun si ca mai incolo, dupa ce slabesc fortele Ucrainei, vor trimite "experimentatii". In continuare cred ca asta este sfirsitul lui putin, atit politc cit si ca viata. Ai lui il vor mierli, cind vor vedea ce si cum. My 2 cents. Editat Februarie 27, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Postări Recomandate