Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Live war

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 366
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 41 minute, cmariuss a spus:

Da ți-o încolo de treaba. 

Chiar nu vedeți ca în videoclip au înverzit copacii. 

Și în titlu scrie Repetiție pentru parada 04.05.2021. Aerodromul Tușino, NE Moscovei. Pentru paradele din 9 Mai pe care rușii le iau foarte în serios. Circula foarta multă dezinformare. E greu sa mai distingi ce se în întâmplă cu adevărat în Ucraina. 

Captură de ecran 2022-02-26 232814.png

Captură de ecran 2022-02-26 233647.png

prea seamana poz:rade:ele

Link spre comentariu
Acum 7 minute, bogdan546 a spus:

Si daca chiar ar vrea NATO Ucraina care este problema ? Adica nu au voie ucrainienii sa adere la ce alianta vor?

De cand vecinul tau iti da ordin in curtea/casa ta ce sa faci ?

nu vecinul   ci ambasadele   iti da ordin  ce sa faci   (Ambasadele cer, guvernul execută! Ambasadele din Marea Britanie, Franța, Germania și Italia solicită guvernului României să facă plățile către marii furnizori de energie (E.ON, ENEL, ENGIE)

Acum 6 minute, Ion_Bumbu a spus:

Un bloc de 4 etaje la 10 cm de gard, credeti ca se poate?

Problema intrarii Ucrainei in NATO este simpla de tot, mai pun americanii inca 3 sisteme antiracheta si se duce dreak echilibrul nuclear ruso-american, asta e marea miza a sistemelor stil Deveselu.

corect

Link spre comentariu
28 minutes ago, yo8tot said:

Dupa parerea mea domnul Kissinger este putin pe langa:

.....

Nu-ti mai pierde vremea sa argumentezi, acel articol a fost publicat in US in 2014. Unii l-au scos de la naftalina ca sa dea bine la dezinformare.

Un coleg mai sus ne pune poze si filme din 2021 ca sa-si justifice postura pro-rusa.

Retineti: la vremuri grele realizezi care e adevaratul caracter al unei persoane. COVID, razboi Ucraina... am vazut ce caracter au unii colegi. Aceeasi care mai devreme ziceau: ca ce ne luam de rusi dupa ce au facut in 39 si imediat dupa... "ce a fost, a fost!". Cand iti serveste interesului poti sa faci si pe prostul, sau sa fii ipocrit, important e sa iasa bine.

Link spre comentariu

@Ion_Bumbu, sa stii ca sistemele alea antiracheta au un rol acolo: sa protejeze de vecinii de la rasarit care au tot intrat neinvitati si cu tancul in tarile de la vest de ei. Singurii care au facut-o de la WW2 incoace.

La securitatea alora nu trebuie sa ne gandim, doar a rusilor? E musai sa stea toti capra de la Ialta incoace la rusi?

Link spre comentariu
Acum 4 minute, bogdan546 a spus:

@hachia se pare ca nu intelegi textul.  Se pot trage unele concluzii despre o persoana  care nu intelege un text la prima citire. Vecinul in cazul aceesta este Rusia

am inteles   destul de bine    ce ai vrut sa zici     , dar   as vrea si eu de curiozitate     acordurile facute    intre cele doua tari      sa stim exact cine este  vinovatul 

Link spre comentariu

Vinovat, vinovați? 

Grea întrebare. 

Oare cine i-a pus pistolul în mâna lui Gavrilo Princip? 

Oare cine l-a asigurat pe colonelul "Apis" de tot sprijinul Rusiei? 

Asa a început prima mare distruge a Europei în secolul trecut, singura vinovata fiind considerată Germania. 

Oare cine a aprovizionat cu materii prime și combustibil al treilea Reich, oare cine a semnat odiosul pact de la 23 august 1939, și a participat la dezmembrare Poloniei, înroșirea tarilor Baltice, atacul asupra Finlandei? 

Credeți ca bunicul lui Putin, Hitler, avea tupeu sa atace Polonia dacă se știa descoperit în est? 

Oare cu ce scop a fost înfometat populația CCCR doar pentru a clădiri o industrie militara care la momentul respectiv nu o avea nimeni în lume? 

De ce, pentru scurt timp, pe vremea lui Boris Eltân s-a permis accesul la unele dosare sovietice din timpul războiului iar când Putin a ajuns la comanda s-a închis robinetul și s-au întors la glorificarea comunismului? 

Sper sa nu ma înșel, dar, armata rusa nu prea își arata potențialul  clamat în fata unui popor determinat. 

Am învățat sa vad putreziciunea și minciuna rusilor după declarații și fapte. 

Colegul YO8TOT a amintit de o carte a lui Victor Suvoror (Rezun), ar fi bine să o citiți. 

Editat de yo2mhj
Link spre comentariu

Eu as avea o intrebare pentru arafat (special fara majuscula), pentru guvernanti, pentru noi, toti:

Nu am vazut niciun refugiat sa fie testat, nu am vazut masti, nu nimic?

Acum NU MAI CONTEAZA coronavirus?!?

De 2 zile incoace nu mai exista CORONAVIRUS?

Nu mai este situatie de urgenta, nu mai este VIRUSUL?!?

Nici pe la granita cu Ucraina, nici la TV...

Link spre comentariu
1 hour ago, Mircea said:

@Ion_Bumbu, sa stii ca sistemele alea antiracheta au un rol acolo: s

Sa stiti ca de fapt au cu totul alt rol, sa distruga pe prima portiune de zbor ICBM-urile rusesti nu sa ne protejeze de tancuri.

Alea nu-s facute sa ne protejeze pe noi, sintem prea mici.

Din cauza eficientei ridicate datorate  apropierii  de prima portiune de zbor paritatea nucleara este afectata mult, foarte mult, de aia sint asa ofticati rusii de instalarea  NATO la granita lor.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări