merck Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 3 minutes ago, franzm said: @merckSa înteleg ca la vara n-am ce cauta în România? N-am nici o emotie in Romania, poti veni linistit. Sper ca vii prin Austria si Ungaria nu prin Ucraina Tipul asta este serios, deci cred ca filmul este 100% realitate. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Am vrut sa spun: Risc sa ma ia astia la oaste cu arcanul? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 (editat) 7 minutes ago, franzm said: Am vrut sa spun: Risc sa ma ia astia la oaste cu arcanul? Pai doar nu vii cu pasaport Romanesc . Cand ai scos pasaportul german ... fac baietii plecaciuni. Unul daca nu se apleaca il suni pe Mutu' si il rezolva intr-o clipa! (ii vorbesti in germana daca vrei sa fie rapid, altfel pana traduce din romana ... dureaza). Editat Februarie 26, 2022 de merck Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Ce care țin partea Rusiei sînt fie vînduți pînă în măduva oaselor, fie proști de behăie. Nu ai cum justifica acțiunile tembelului. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Very big like! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Acum 11 minute, ratza a spus: Ce care țin partea Rusiei sînt fie vînduți pînă în măduva oaselor, fie proști de behăie. Nu ai cum justifica acțiunile tembelului. Biiiig like!!! Link spre comentariu
Cortex Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Istoria se repetea... cică gripa spaniola ( =covid ?) a adus mai multe morti decat razboiul in sine.. Sa fi fost manevra si atunci ? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 1 oră în urmă, merck a spus: N-am nici o emotie in Romania, poti veni linistit. Sper ca vii prin Austria si Ungaria nu prin Ucraina Tipul asta este serios, deci cred ca filmul este 100% realitate. Am inteles ca este baiatul lui &VAX!!! Link spre comentariu
hachia Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 https://www.youtube.com/embed/UGKzPJ-N-9Q?fbclid=IwAR3Qz3a7jxgny1lOQ2gOO6UHvPLXzXaLx-d_turDTux4FQy3iZB0g-mPdBA Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 1 oră în urmă, ratza a spus: Ce care țin partea Rusiei sînt fie vînduți pînă în măduva oaselor, fie proști de behăie. Nu ai cum justifica acțiunile tembelului. LIKE MARE Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 A mai fost pus articolul ăsta?Aparţine unui mare diplomat,să nu zic strateg,american. https://www.stiripesurse.ro/fost-secretar-de-stat-al-sua-perspectiva-inedita-cum-s-ar-putea-incheia-imediat-razboiul-in-ucraina_2259970.html Link spre comentariu
merck Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Ei se pasre ca nu vom fi iar codasi: Autoritatea Aeronautică Civilă Română a emis NOTAM prin care, începând cu ora 15:00, spaţiul aerian al României a fost închis pentru toate zborurile regulate, cu sau fără aterizare pe aeroporturile din ţară, pentru aeronavele operatorilor înregistraţi in Federaţia Rusă. Excepţie de la această măsură fac zborurile umanitare şi cele de urgenţă". Până acum, și-au închis spațiul aerian pentru Rusia următoarele state: Marea Britanie, Bulgaria, Polonia şi Cehia. "România a început procedurile de suspendare a dreptului de survol deasupra teritoriului său, precum şi a dreptului de aterizare pe teritoriul României pentru aeronavele care aparţin companiilor din Federaţia Rusă", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru. Si o lovitura pentru Tontolovici : De asemenea, România urmează să înceapă procedurile de retragere din Banca Internaţională de Investiţii. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 1 hour ago, ratza said: Ce care țin partea Rusiei sînt fie vînduți pînă în măduva oaselor, fie proști de behăie. Nu ai cum justifica acțiunile tembelului. Eu nu am avut curajul sa le spun pe nume Link spre comentariu
cmariuss Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 (editat) 1 oră în urmă, hachia a spus: https://www.youtube.com/embed/UGKzPJ-N-9Q?fbclid=IwAR3Qz3a7jxgny1lOQ2gOO6UHvPLXzXaLx-d_turDTux4FQy3iZB0g-mPdBA Da ți-o încolo de treaba. Chiar nu vedeți ca în videoclip au înverzit copacii. Și în titlu scrie Repetiție pentru parada 04.05.2021. Aerodromul Tușino, NE Moscovei. Pentru paradele din 9 Mai pe care rușii le iau foarte în serios. Circula foarta multă dezinformare. E greu sa mai distingi ce se în întâmplă cu adevărat în Ucraina. Editat Februarie 26, 2022 de cmariuss Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Acum 2 ore, ratza a spus: Ce care țin partea Rusiei sînt fie vînduți pînă în măduva oaselor, fie proști de behăie. Nu ai cum justifica acțiunile tembelului. Big like! Link spre comentariu
Postări Recomandate