Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Live war

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 366
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

... si ca stau cu luminile aprinse in timpul atacului.
Curios chiar ca mai au curent electric din moment ce se zice ca armata rusa a inconjurat orasul.
Or avea off-grid panourile solare.

Link spre comentariu

Trebuie verificate informatiile.
In goana dupa bani, jurnalistii si alte persoane platite pentru a dezinforma fac mult rau.
Nici eu nu am crezut ca imaginile live din centrul Kievului sunt reale si nu sunt inregistrari mai vechi.
Dar am verificat si sunt reale imaginile.
Multa dezinformare. Exact ca in pandemia Covid. Bani sa iasa, nu conteaza ce stiri aruncam pe piata.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Una dintre ele: "Rusii au intrat in Kiev."
Alta: "Explozii puternice in capitala Ucrainei."
Alta: "Sirenele suna si lumea alearga spre adaposturi. "
Iar astia nici macar nu au stins lumina pe strazi. Iar lumea se plimba cu masinile. Mai devreme erau si la plimbare pe jos.

Asta "asediu".

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Astfel de crime se intampla de mult timp in cele doua republici din estul Ucrainei.
Numai ca lumea 'civilizata' nu a avut timp pana acum sa vada asa ceva.
Nu a interesat pe nimeni de soarta sarmanilor oameni de acolo care mureau zilnic.
Acum, de cand ne cacam pe noi de frica mai avem si pareri mai dure anti Rusia.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
19 minutes ago, yo8tot said:

Ce ciudat, razboiul vazut din balcon. Scena in care tancul acela se urca pe masina omului asa de distractie a fost filmata din cel putin trei unghiuri. Si aia se omoara iar pe strada la 20m masinile circula normal. 

Asa era si in Bucuresti prin decembrie '89....

Mergeai pe trotuar si aia trageau de la balcon pe deasupra ta....

Dar sunt cam 30 de ani de atunci, ai crede ca lumea s-a mai desteptat ....

Editat de draku
Link spre comentariu

Oamenii sarmani nu mor cu arma in mana. Oamenii sarmani mor de batranete sau boala.

Zice vorba ca cine traieste cu sabia in mana, moare de sabie. 

Un lucru e clar, Hitler are sa fie detronat de putin cat de curand, in topicul celor mai nebuni lideri. 

Sa ne ajute Dzeu sa trecem si prin asta!

Link spre comentariu

E, nu! I-au dat parte din Cehoslovacia, au tacut la anschluss, Polonia. Au tacut pentru ca Churchill spera ca va ataca bolsevismul, pe ca nu-l putea suferi.

Dar, Hitler nu ar fi  existat, daca Germania nu era umilita prin tratatul e pace de la  Versailles.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări