Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Idendificare tip freza

Postări Recomandate

Salut.

Vreau sa ajut un prieten care recent a achizitionat o freza, dar despre care nu stie nimic, pe placutele ei nu mai este nimic lizibil.

Avand in vedere ca eu mai apelez la el cu unele lucrari de strungarie, sudura, etc, vreau sa incerc sa il ajut cu identificare modelului de freza si cu o eventuala documentatie.

De aceea am deschis acest topic, in speranta ca vreunul din colegi recunosc modelul de freza si poate au ceva documentatie pentru ea.

In pozele atasate ceva mai jos, freza este in "proces de demontare" pentru o reconditionare cat mai buna, momentan demontata cutia de viteze, urmeaza restul, dar etapizat.

Multumesc anticipat tuturor colegilor care imi pot oferi un ajutor, indiferent cat de mic este.

Poze cu freza:

Freza-Marius-1.jpg

Freza-Marius-2.jpg

Freza-Marius-3.jpg

Freza-Marius-4.jpg

Freza-Marius-5.jpg

Freza-Marius-6.jpg

Freza-Marius-7.jpg

Freza-Marius-8.jpg

Freza-Marius-9.jpg

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 16 minute, Dorcu Ovidiu a spus:

este pe olx la vanzare o freza si are omul si cartea 

vorbit cu el poate va face o copie

este o freza destul de rara

Ok, mersi, poti trimite prin PM un link, sau sub ce nume este la vanzare, multumesc inca odata pentru atentia acordata si informatia oferita.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
La 03.12.2022 la 22:10, GeoMar a spus:

Ok, mersi, poti trimite prin PM un link, sau sub ce nume este la vanzare, multumesc inca odata pentru atentia acordata si informatia oferita.

Buna ziua.

Ai găsit documentația pentru această mașină de frezat? Scuze pentru gramatica mea, folosesc un traducător. Sunt din Ucraina, caut documentatie pentru aceeasi masina de frezat. Mă puteți ajuta?

Aceasta este adresa mea de e-mail.
[email protected]
Îți voi fi foarte recunoscător pentru ajutorul tău!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări