Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teletech TELE2925

Postări Recomandate

Mi-am cumparat un tv nou Teletech model: TELE2925 diag 72cm.Ce parere aveti de acest tv? Am facut o inv buna? E facut cu piese de calitate sau e chinezarie.Eventual o schema sa imi fac o idee? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• JAD

1

• Mihai85

1

Top autori în acest subiect

E un Vestel 11AK37 mai mult ca sigur. Nu e chinezarie, e turcism :rolleyes: . In ultimul timp au mai multe piese chinezesti in ele dar asa sunt TOATE electronicele produse azi daca in China se fac majoritatea componentelor electronice folosite in lume. Vestelul e totusi nr 1 mondial, din punct de vedere schema e OK, executie generala acceptabila, daca ai noroc de un exemplar bun te tine fara probleme. Daca ai ghinion de ceva piese proaste in principiu pica in cei 2 ani de garantie deci nu te costa nimic. In postgarantie se repara destul de usor si ieftin pentru ca piesele, atat noi cat si din dezmembrari se gasesc usor.Tuburi nu stiu ce anume folosesc dar iarasi tine mai mult de noroc.Per total au raport pret/calitate OK.Ca unul care am vandut asemenea aparate cumparate "retur" cu mici defecte, reparate de mine si vandute cu garantie de 1 an pot spune ca n-am avut niciunul defect in garantie si probabil merg si acum pentru ca le-am spus clientilor sa apeleze tot la mine in caz de defect si pana acum nu m-a sunat nimeni. Si sunt aparate vandute acum aproape 3 ani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări