Gabriel Mirciu Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 Salutare, am primit la reparat invertorul mai sus mentionat dar din pacate a mai incercat cineva sa-l repare... pe langa igbt-urile lipsa( cu ce a venit din fabrica sunt curios sa stiu ce echivalent sa-i pun), mai lipsesc ceva componente o rezistenta smd un condensator... Ma puteti ajuta cu o schema pentru acest model?? Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 Pune niste poze, detalii pe partea de alimentare, comanda, forta. Link spre comentariu
Gabriel Mirciu Postat Februarie 24, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 La 23.02.2022 la 15:27, amudsen a spus: Pune niste poze, detalii pe partea de alimentare, comanda, forta. poze din interiorul invertorului plus o poza cu semnal comanda igbt-uri.... am pus doar doua igbt-uri din 4...tensiune iesire 92Vdc.... trebuie sa mai sap in el... probabil ca nu lucreaza bucla de feedback.... Link spre comentariu
ofilip Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Seamana mult cu INTENSIV arc 200, nu ai sa găsești schema, am cautat ffff, mult. Fără succes. Am abandonat aparatul într-o cutie, pentru când voi avea timp liber.... Link spre comentariu
Gabriel Mirciu Postat Aprilie 4, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2022 La 11.03.2022 la 21:55, ofilip a spus: Seamana mult cu INTENSIV arc 200, nu ai sa găsești schema, am cautat ffff, mult. Fără succes. Am abandonat aparatul într-o cutie, pentru când voi avea timp liber.... L=am inviat urmeaza testul in sudura o sa revin cu poze . Link spre comentariu
Gabriel Mirciu Postat Aprilie 26, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2022 La 04.04.2022 la 13:36, ofilip a spus: Felicitări! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum