Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator IOR

deo

Postări Recomandate

Buna seara,am primit un preamplificator pe care scrie IOR  lateral pe capac,din pacate nu am toata carcasa,dar sunt curios din ce utilaj facea parte.Am scos schema,functioneaza dar la prima lampa parca tensiunile si curentii sunt cam ciudati.La transformatorul de intrare am masurat rezistentele in cc.

IMG_5302.JPG

IMG_5303.JPG

IMG_5304.JPG

IMG_5313.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deo

2

• Kosmin

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Intr-adevar, primele doua triode au niste puncte de functionare ciudate. Am mai vazut anodice asa mici prin unele scheme pt. pedale (efecte folosite de catre chitaristi).

Ar fi utile si inductantele infasurarilor transformatorului de intrare daca dispuneti de un L-metru, rezistenta lor in cazul asta nu prea e relevanta. Ciudata mi se pare si valoarea primului condensator de 5nF.

Link spre comentariu

Aparatul meu nu masoara mai mult de 10H.secundarul e undeva peste aceasta valoare.Impedanta de intrare e destul de mare datorita bootstrap-ului si cred ca de aceea valoarea condensatorului de intrare este asa de mica.Am uitat sa notez primarul,este cel de 6V-3A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări