wolfram Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Buna ziua ! Stie cineva unde pot gasi sau cu ce as putea sa inlocuiesc un potentiometru de volum pentru Selena b 211 ? Multumesc ! Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Da "sfoara in tara" in bazar/cumparari. Link spre comentariu
Vasyl Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Acum 3 ore, wolfram a spus: ... inlocuiesc un potentiometru de volum pentru Selena b 211 ? Potențiometru tip СП3-30a. Puteți alege un potențiometru în funcție de dimensiune, lungime a axei și caracteristici funcționale. Caracteristica funcțională determină dependența rezistenței unui rezistor sau a unei tensiuni variabile de poziția contactului în mișcare. Prin natura dependenței funcționale, rezistențele variabile sunt împărțite în liniare - tip A și neliniare - tipuri Б, В, И, Е etc.. Link spre comentariu
wolfram Postat Februarie 22, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2022 Va multumesc pentru raspuns. De principiu stiu cum functioneaza un potentiometru asa cum ati spus si dvs.Puteti sa imi spuneti daca exista in comert la noi un echivalent al acestui potentiometru specificat de dvs care sa aiba aceleasi specificatii ,respectiv aceeasi rezistenta maxima . Nu am schema electrica a aparatului Multumesc ! Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Dacă pârâie șprițuiți-l cu puțină motorină. Link spre comentariu
wolfram Postat Februarie 22, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2022 O sa incerc si cu motorina... Link spre comentariu
dacos Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Spray contacte si eventual spray pentru potentiometre. Nu cred că este distrus pt că este acționat rar (spre deosebire de cele care au și întrerupător pe ele). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum