voicuvoicu Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 (editat) Tipul aparatului: tv lcd Modelul aparatului: 40lv703g1 Defectul cum se manifesta: televizorul l am primit fara main am cautat si am gasit un main dar a fost pe un tv de 32 televizorul functioneaza dar vede negativ am intrat in mod servis dar nu se poate schimba modelul panelului as avea nevoie de un dump Alte specificatii utile: sursa-pe-3241-01un-lf panel-v400h1-l10 main-mst3740eu-t-main bd rev 1.4 t con-v400h1 Editat Februarie 21, 2022 de voicuvoicu Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Februarie 22, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2022 am mai cautat pe internet si am gasit un soft tv - ul sa rezolvat40LV703X_106_REV01.7z am atasat softul pentru cei ce au nevoie Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Acum 28 minute, voicuvoicu a spus: am mai cautat pe internet si am gasit un soft tv - ul sa rezolvat40LV703X_106_REV01.7z am atasat softul pentru cei ce au nevoie ok multumim de ,,dar,, sa fie invatatura si pentru altii,daca ceri ajutorul pe acest forum si totusi rezolvi prin alte ,,mijloace,, e bine sa postezi cu ce si cum ai rezolvat,indiferent daca ai rezolvat pe acest forum sa in alta parte, nu cum fac unii,te zbati pentru ei,dupa care spun ca au rezolvat in afara forumului.si doar atåt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum