Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Ce imaginatie bogata ai! :drinkers: Finiseaza linistit , nu va sari nimic de la locul lui daca sunt prinse bine in suruburi :supz: Cu ce difuri faci tu incintele astea de ai de gand sa bagi atata putere in ele? :rolleyes: ca...150w rms , e o putere destul de mare pt un dif de max 20cm diametru...(nu ma refer da difuri pro :smt003 ) Later Edit : cum a ajuns postul meu primul? :toimonster: :toimonster: Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Later Edit : cum a ajuns postul meu primul? :toimonster: :toimonster: S-a dat înapoi ora de la server. @Quasimodo - eu am niste VTP-uri nefinisate încă. Am mai zis pe forum că la 10W tremură tot prin casă. Părerea mea e că 150W e prea mult. Cu difuzoare de 88dB/1W/1m o să ai în jur de 110dB la 150W. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Quasimodo s-a inventat butonul intitulat "modifica" !Daca te mai prind ca ostezi asa cum ai postat aici ne suparam :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum