Mircea Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 (editat) Ce scrie langa dioda? Z1, 2, 3, 4 sau 5. Sunt diode zener de diferite valori. Insa, daca s-a ars vreuna nu e doar de inlocuit o piesa acolo. Editat Februarie 17, 2022 de Mircea Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 21, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2022 Va salut,am scapat de subwoofer l am vandut,am cumparat un Akai x10 troler second pentru curte cum pot rezolva problema cu bazaitul cand este la incarcat si nu numai bazaie asa face si noua daca o cumperi toti au problema aceasta am vazut cand este in priza si pun degetul pe mufele Rca sau pe vreun surub de pe spatele placii nu ar mai face asa tare prea putin mai spunea cineva in reviurile de la emag ca trebuie pus un cindensator de filtarj 4700uf 25v in paralel pe sursa asta nu stiu cum o eventuala poza cum ar trebuii sa fie daca se poate,va multumesc inca nu am intervenit in filtrele de la Jbl lx55,va multumesc o zi buna poate o rezolvam Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 (editat) Sursa se foloseste ptr. incarcat acumulatorul ,nu cu boxa in functiune.. Editat Februarie 21, 2022 de dan-a2 Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 21, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2022 Pai este aproape mort acumulatorul pana cumpar altul o tin la priza dar asa face de noua cu sau fara tinuta in priza asta este problema lor Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Schimbi acumulatorul și e ca nouă. 12V/7A sau 12V/5A nu mai știu exact,dar sigur 12V. Până cumperi alt acumulator,poți să încerci să-l ”revigorezi” puțin pe ăsta. Desfaci plasticul de deasupra lui,și o să vezi 6 căpăcele de cauciuc. Le dai jos,și cu o seringă pui 5-10mL de apă distilată(cumperi de la piese auto) în fiecare celulă,apoi pui la încărcat. Uneori dă rezultate metoda,depinde și cât de afectat e acumulatorul. Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 22, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2022 Aha o sa incerc varianta asta,dar referitor la bazaitul acela incontinu zgomot de fond se poate face cv pt al elimia,asa fac de noi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum