Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme subwoofer activ Harman kardon TS 11

Alex85

Postări Recomandate

Ce scrie langa dioda? Z1, 2, 3, 4 sau 5. Sunt diode zener de diferite valori. Insa, daca s-a ars vreuna nu e doar de inlocuit o piesa acolo.

fig-8.jpg

Editat de Mircea
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alex85

30

• Mircea

19

• sesebe

9

• adydep

6

Top autori în acest subiect

Va salut,am scapat de subwoofer l am vandut,am cumparat un Akai x10 troler second pentru curte cum pot rezolva problema cu bazaitul cand este la incarcat si nu numai bazaie asa face si noua daca o cumperi toti au problema aceasta am vazut cand este in priza si pun degetul pe mufele Rca sau pe vreun surub de pe spatele placii nu ar mai face asa tare prea putin mai spunea cineva in reviurile de la emag ca trebuie pus un cindensator de filtarj 4700uf 25v in paralel pe sursa asta nu stiu cum o eventuala poza cum ar trebuii sa fie daca se poate,va multumesc inca nu am intervenit in filtrele de la Jbl lx55,va multumesc o zi buna poate o rezolvam

Link spre comentariu

Schimbi acumulatorul și e ca nouă.

12V/7A sau 12V/5A nu mai știu exact,dar sigur 12V.

Până cumperi alt acumulator,poți să încerci să-l ”revigorezi” puțin pe ăsta.

Desfaci plasticul de deasupra lui,și o să vezi 6 căpăcele de cauciuc.

Le dai jos,și cu o seringă pui 5-10mL de apă distilată(cumperi de la piese auto) în fiecare celulă,apoi pui la încărcat.

Uneori dă rezultate metoda,depinde și cât de afectat e acumulatorul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări