sesebe Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 (editat) N-ai sa simti absolut nici o diferenta @Alex85 si in plus risti sa faci alte bube prin amplificator. E un subwoofer nu un amplificator de medii-inalte unde s-ar fi putut simti ceva. In zona aia de frecventa chiar si o ureche educata cu greu sesizeaza distorsiuni si de 1% iar modificarea pe care vrei tu sa o faci nu va aduce imbunatatiri decit la a doua zecimala dupa virgula la masuratorile de distorsiuni. Editat Februarie 2, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 2, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 2 ore, UDAR a spus: Tweeter-ele din subwoofer ? Că, sincer, nu m-am prins ce vrea să inlocuiască . Bănuiam condensatorii de la intrare ..... Ca tot venii vb despre tweetere,am 2 boxe Jbl lx55,cu tweetere titanium dar nu prea se aud tare asa cum se spun despre ele,trebuie sa dau potentiometrul la denon pma 980 la maxim sa se auda un pic,dar stiu ca nui bine sa tin la maxim dar ca exemplu,ce ar putea sa aibe la ambele boxe se aud mai incet Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 In primul rind ar trebui facute niste masuratori cu un microfon de calitate si abia apoi se poate spune ce ar putea avea. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Le-as desface si vedea L-pad-ul. De acolo mai poti castiga in dB. Poza cu filtrul boxei ai? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Lăsaţi bre oamenii să-şi strice sculele cum vor, nu trebuie şi producătorii de electronice să mănânce o pâine ? Băgaţi băieţi numa condensatori ,,audio,, şi cu mult ulei de şarpe, că nu trebuie doar producătorii de cipuri să ia caimacul, ăştia cu componentele pasive ,,audiofile,, au făcut foamea în pandemie.Să înveţe noţiuni de electronică şi depanare nu prea sunt mulţi amatori, e grea meseria.Dar la ,,tuning,, şi ,,modat,, amplificatoare şi maşini e bătaie frate...toţi vor să le sune sculele mai bine decât le pot urechile auzi. Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 2, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 4 minute, sesebe a spus: N-ai sa simti absolut nici o diferenta @Alex85 si in plus risti sa faci alte bube prin amplificator. E un subwoofer nu un amplificator de medii-inalte unde s-ar fi putut simti ceva. In zona aia de frecventa chiar si o ureche educata cu greu sesizeaza distorsiuni si de 1% iar modificarea pe care vrei tu sa o faci nu va aduce imbunatatiri decit la a doua zecimala dupa virgula la masuratorile de distorsiuni. Aha ok atunci,ms de raspuns,mai am o intrebare am si 2 boxe jbl lx55 vechi dar arata f bn dar se aud cam.incet tweeterele la ambele,pe net se spune ca sunau ff tare si unii le puneau o R de 8ohmi 5w in serie cu tweeterul si mergeau mai incet,la mn trebuie sa dau la maxim potentiometrul de la denon sa se auda cv inalte dar il tin asa,ce sa aibe? Acum 3 minute, Mircea a spus: Le-as desface si vedea L-pad-ul. De acolo mai poti castiga in dB. Poza cu filtrul boxei ai? Da am poze dar nu stiu cum sa le incarc spuneca este prea mare marimea fisierului Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Pui pe imgbb sau imgur. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Încarci pozele pe https://imgur.com/upload După ce se încarcă pe site, dai click dreapta pe fiecare poză şi selectezi ,,Copy image,,. Revii pe forum şi dai click pe ,,Paste,, în postare.Pozele vor apărea direct. Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 2, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 6 minute, validae a spus: Lăsaţi bre oamenii să-şi strice sculele cum vor, nu trebuie şi producătorii de electronice să mănânce o pâine ? Băgaţi băieţi numa condensatori ,,audio,, şi cu mult ulei de şarpe, că nu trebuie doar producătorii de cipuri să ia caimacul, ăştia cu componentele pasive ,,audiofile,, au făcut foamea în pandemie.Să înveţe noţiuni de electronică şi depanare nu prea sunt mulţi amatori, e grea meseria.Dar la ,,tuning,, şi ,,modat,, amplificatoare şi maşini e bătaie frate...toţi vor să le sune sculele mai bine decât le pot urechile auzi. Domnul Validae e vreau sa l am cum era el din fabrica cu piesele originale nu tigania care este acum in el nu vreau tuning Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 (editat) Sunt pe ieșire spre difuzor . Sunt doi de 10 micro în paralel, cu L2 între ei. Cei sugerați de adydep au 85grC dar nu va fi aceasta problema. trebuie sa îi lipești bine de placuța suport altfel vor vibra in cutie. Exista și condensatori bipolari ce sunt ambalați în carcase de condesatori monopolari...din comoditate. Editat Februarie 2, 2022 de barbulescuorlando Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 2, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 13 minute, barbulescuorlando a spus: Sunt pe ieșire spre difuzor . Sunt doi de 10 micro în paralel, cu L2 între ei. Cei sugerați de adydep au 85grC dar nu va fi aceasta problema. trebuie sa îi lipești bine de placuța suport altfel vor vibra in cutie. Exista și condensatori bipolari ce sunt ambalați în carcase de condesatori monopolari...din comoditate. Ok multumesc Acum 1 minut, Alex85 a spus: Ok multumesc Acum 25 minute, Mircea a spus: Pui pe imgbb sau imgur. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Le-a pus bine condensatoarele,fund în fund,”-” pe ”-”.Valoarea rezultată nu prea e aia care trebuie,dar na... Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 (editat) A pus de 47u, nu de 4,7u. Dar merge. Alex, poza si cu spatele, te rog. LE: poza e in oglinda, ma miram de ce nu se intelege scrisul... Editat Februarie 2, 2022 de Mircea Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 2, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 2 minute, adydep a spus: Le-a pus bine condensatoarele,fund în fund,”-” pe ”-”.Valoarea rezultată nu prea e aia care trebuie,dar na... Acum 2 minute, adydep a spus: Le-a pus bine condensatoarele,fund în fund,”-” pe ”-”.Valoarea rezultată nu prea e aia care trebuie,dar na... Pai de aceea vreau sai fac la loc cum trebuie dar daca merge cu cv mai bun Tip caramele zic si eu dar tot de 10uf 100v dar nu stiu la ce temperatura rezista aceia maronii Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 (editat) Temperatura scrisă pe condensator se referă la temperatura ambiantă maximă suportată(adică din suboofer în acest caz). Editat Februarie 2, 2022 de adydep Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum