Alex85 Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Buna ziua,vreau sa schimb condensatorii cu originali sau inlocuitori la un subwoofer activ Harman kardon ts11,acei cond np 10uf 100v 105grade c16-c17,acum am cv in serie cred ca polarizati sunt 4 de 4,7uf si vreau sai pun originali sau inlocuitor dar Np,va multumesc,sau un electronist de prin judet Dambovita gasesc? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Cumperi un letcon,sacâz și o bucată de cositor și poți să-i schimbi și singur,de ce să mai dai bani la reparator? Găsești cond. BP ,și nici nu-s scumpi https://www.adelaida.ro/condensator-pt-audiofrecventa-nepolarizat-ceb-10uf-100a.html Link spre comentariu
Alex85 Postat Ianuarie 30, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Salut ms dar aceeia sunt de 105 grade? ca asa sunt cei originali de 105 grade Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Mestere, dar ne zici ce dimensiuni fizice au piesele de inlocuit? Ca nu toate condesnatoarele sunt identice dpdv fizic. Link spre comentariu
Alex85 Postat Ianuarie 30, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Nu stiu dimensiunea lor ca nu prea ma pricep de aceea mai postez pe aici,sunt condensatori electrolitici Np de 10uf 100v 105grade de aceia cu 2 pini se pun drepti,eu vreau un echivalent mai bun la ei, acestia care sunt in el sunt cate 2 legati in serie de 4,uf 100v 105grade, cred ca sunt polarizati ca au o dunga cu minus pe ei,un eventul meserias mai aproape de jud Dambovita ca de acolo sunt sa il.verifice putin Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 1. De ce ii schimbi, nu mai functioneaza? 2. Cred ca ii ai in paralel. 3. 105 grade este temperatura pana la care rezista. Nu cred ca ai 105 grade acolo. 4. Dusmanul binelui este mai binele. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 https://www.tme.eu/ro/details/kpal03-10u_250/condensatoare-cu-polipropilena-audio/miflex/kpal03f610j/ Daca tot vrei sa faci upgrade... nu are rost sa pui electrolitici. Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 Imi trebuie ceva mai.mici ca nu prea am loc acolo si de 100v la 105 grade,nu stiu de cei tip caramea la ce temperatura rezista Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Dusmanul binelui este Dorel care repara un daparat care nu-i defect. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Acum 2 ore, franzm a spus: Dusmanul binelui este Dorel care repara un daparat care nu-i defect. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Nu-i defect, dar daca nu schimbi rahaturile alea de electrolitici nonpolari, va fi defect...plus ca omori tweeterele inainte de vreme! Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 (editat) Dacă cele 2 cond de 4,7uF le-a pus serie ”fund în fund” (”+”la”+,sau”-” la ”-) a obținut un cond bipolar echivalent de aprox. 2,35uF,deci nu strică nimic.La tv-uri pe E/W când nu aveam bipolar(adică niciodată) așa făceam. Editat Februarie 2, 2022 de adydep Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 17 minute, Spitfire a spus: Nu-i defect, dar daca nu schimbi rahaturile alea de electrolitici nonpolari, va fi defect...plus ca omori tweeterele inainte de vreme! Tweeter-ele din subwoofer ? Că, sincer, nu m-am prins ce vrea să inlocuiască . Bănuiam condensatorii de la intrare ..... Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 2, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2022 Ce tweetere vere?am spus ca vreau sa schimb condensatorii cum cu cei originali cum a venit de la mama lui sau cu unii mai buni,nu cu ce este acum in el 2 de 4,7uf inseriati sau pararlel nu stiu ca nu ma pricep de aceea postez aici Acum 3 ore, Spitfire a spus: Nu-i defect, dar daca nu schimbi rahaturile alea de electrolitici nonpolari, va fi defect...plus ca omori tweeterele inainte de vreme! Ce tweetere? Este subwoofer activ Harman Kardon ts 11,si are 2 condensatori electroliti np 10uf 100v 105 grade Link spre comentariu
Alex85 Postat Februarie 2, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 17 ore, franzm a spus: Dusmanul binelui este Dorel care repara un daparat care nu-i defect. Da nu este defect,dar vreau sa fie original nu tigania aia care este acum in el,sau cv mai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum