Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme subwoofer activ Harman kardon TS 11

Alex85

Postări Recomandate

Buna ziua,vreau sa schimb condensatorii cu originali sau inlocuitori la un subwoofer activ Harman kardon ts11,acei cond np 10uf 100v 105grade c16-c17,acum am cv in serie cred ca polarizati sunt 4 de 4,7uf si vreau sai pun originali sau inlocuitor dar Np,va multumesc,sau un electronist de prin judet Dambovita gasesc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alex85

30

• Mircea

19

• sesebe

9

• adydep

6

Top autori în acest subiect

Nu stiu dimensiunea lor ca nu prea ma pricep de aceea mai postez pe aici,sunt condensatori electrolitici Np de 10uf 100v 105grade de aceia cu 2 pini se pun drepti,eu vreau un echivalent mai bun la ei, acestia care sunt in el sunt cate 2 legati in serie de 4,uf 100v 105grade, cred ca sunt polarizati ca au o dunga cu minus pe ei,un eventul meserias mai aproape de jud Dambovita ca de acolo sunt sa il.verifice putin

Link spre comentariu

1. De ce ii schimbi, nu mai functioneaza?

2. Cred ca ii ai in paralel.

3. 105 grade este temperatura pana la care rezista. Nu cred ca ai 105 grade acolo.

4. Dusmanul binelui este mai binele.

Link spre comentariu

Dacă cele 2 cond de 4,7uF le-a pus serie ”fund în fund” (”+”la”+,sau”-” la ”-) a obținut un cond bipolar echivalent de aprox. 2,35uF,deci nu strică nimic.La tv-uri pe E/W când nu aveam bipolar(adică niciodată) așa făceam.

Editat de adydep
Link spre comentariu
Acum 17 minute, Spitfire a spus:

Nu-i defect, dar daca nu schimbi rahaturile alea de electrolitici nonpolari, va fi defect...plus ca omori tweeterele inainte de vreme!

Tweeter-ele din subwoofer ? Că, sincer, nu m-am prins ce vrea să inlocuiască . Bănuiam condensatorii de la intrare .....

Link spre comentariu

Ce tweetere vere?am spus ca vreau sa schimb condensatorii cum cu cei originali cum a venit de la mama lui sau cu unii mai buni,nu cu ce este acum in el 2 de 4,7uf inseriati sau pararlel nu stiu ca nu ma pricep de aceea postez aici

Acum 3 ore, Spitfire a spus:

Nu-i defect, dar daca nu schimbi rahaturile alea de electrolitici nonpolari, va fi defect...plus ca omori tweeterele inainte de vreme!

Ce tweetere? Este subwoofer activ Harman Kardon ts 11,si are 2 condensatori electroliti np 10uf 100v 105 grade

Link spre comentariu
Acum 17 ore, franzm a spus:

Dusmanul binelui este Dorel care repara un daparat care nu-i defect.

Da nu este defect,dar vreau sa fie original nu tigania aia care este acum in el,sau cv mai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări