doban Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 Salutare stimati colegi.Stie cineva ,daca carcasa neagra se pote monta in locul celei albe?Multumesc. Link spre comentariu
PavelR Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 (editat) Nu se poate . Am incercat . carcasa neagra e prea mica Editat Februarie 20, 2022 de PavelR Link spre comentariu
validae Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 Dacă polizezi din margini, se poate.Am avut problema asta şi când am cumpărat carcase negre noi, a trebuit să polizez, mai precis am găurit ,,oblic,, până am lărgit carcasa cu circa 3-4 milimetri. Link spre comentariu
doban Postat Februarie 20, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2022 Multumesc domnilor.Carcasa alba s-a deformat din cauza caldurii.E plastic ordinar.Daca mai are cineva variante,idei pentru alta carcasa,este binevenit. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 Sunt curios dacă a încercat cineva să copieze carcasa de Radioprogres din fibră de sticlă.Ar ieşi ceva foarte robust în condiţii normale de utilizare. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 Cu ceva modificari minore la sistemul de prindere, cred ca se poate, si nu e prea complicat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum