Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leduri barete TV

Paltinean Victor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

1

• validae

1

• adydep

1

• Paltinean Victor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Puneți câte o diodă zener în locul fiecărui led defect,(corespunzător tensiunii la care sunt ledurile-de 3V3 sau 6V2),apoi reduceți curentul prin barete.

E o cârpeală pentru că în timp vor ceda și celelalte.

Link spre comentariu

barete noi ,

dar nu toate merita,sant unele barete la diagonale mai mari ce depasesc 400lei

eu de exemplu am un samsung  40d7000 la care nu gasesc sau gasesc la peste 400lei,tv-ul e depasit,am dat ceva bani pe el la vremea lui,350lei cu barete defecte,se merita sa bag bani in barete noi ? normal ca nu ,asa ca.l tin ca,, donator organe,,daca il repar bag 400lei in el,350lei cat am dat pe el ,vre-o 30lei telecomanda,si la vanzare sant luat in ras 400-600lei,cam asa e cu televizoarele cu diagonale mari ,baretele in unele cazuri costa,trebuie sa pui manopera,transport,taxe daca esti aurizat,si cand aude clientul pretul final nu-l mai face ,daca ai noroc ti-l doneaza ,daca nu vine dupa el,plateste 30-50lei constatarea,si il arunca la gunoi,ca nu cumva sa te bucuri tu de ,,organe,,

acum in cazul de fata omul a uitat sa precizeze model,sau coduri barete,ca tot la desfacut,dar asa sant unii stiu sa ceara dar nu cumva sa se oboseasca sa dea prea multe detalii,ca e greu de scris

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări