Paltinean Victor Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Am 2 leduri defecte la un TV. Pot incerca sa le schimb ? De la ce ar merge ? De la un bec, lanternă,alte barete defecte nu am. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Puneți câte o diodă zener în locul fiecărui led defect,(corespunzător tensiunii la care sunt ledurile-de 3V3 sau 6V2),apoi reduceți curentul prin barete. E o cârpeală pentru că în timp vor ceda și celelalte. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Acum 35 minute, adydep a spus: E o cârpeală pentru că în timp vor ceda și celelalte. Cam asa este ,recomand barete noi ... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Cumpăraţi barete noi, nu costă o avere.Măcar ştii că nu mai ai probleme câţiva ani. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 (editat) barete noi , dar nu toate merita,sant unele barete la diagonale mai mari ce depasesc 400lei eu de exemplu am un samsung 40d7000 la care nu gasesc sau gasesc la peste 400lei,tv-ul e depasit,am dat ceva bani pe el la vremea lui,350lei cu barete defecte,se merita sa bag bani in barete noi ? normal ca nu ,asa ca.l tin ca,, donator organe,,daca il repar bag 400lei in el,350lei cat am dat pe el ,vre-o 30lei telecomanda,si la vanzare sant luat in ras 400-600lei,cam asa e cu televizoarele cu diagonale mari ,baretele in unele cazuri costa,trebuie sa pui manopera,transport,taxe daca esti aurizat,si cand aude clientul pretul final nu-l mai face ,daca ai noroc ti-l doneaza ,daca nu vine dupa el,plateste 30-50lei constatarea,si il arunca la gunoi,ca nu cumva sa te bucuri tu de ,,organe,, acum in cazul de fata omul a uitat sa precizeze model,sau coduri barete,ca tot la desfacut,dar asa sant unii stiu sa ceara dar nu cumva sa se oboseasca sa dea prea multe detalii,ca e greu de scris Editat Februarie 18, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum