davidut5 Postat Martie 2, 2022 Autor Partajează Postat Martie 2, 2022 Mă uitam la hantek 6022 și vad ca mai toți recomanda 1022 peste el. Ambele am văzut ca au review/mods pe evblog. Voi folosi același laptop cu diagnozele, ideea era dacă pot măsură și pe la surse sau alte montaje la priza ca la auto știu ca pentru început e perfect. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 Sint bani aruncati asculta-ma pe mine ca am avut ocazia sa butonez multe osciloscoape. Cum zicea cineva mai sus, macar picoscope sa fie. Faptul ca deja ai un laptop nu inseamna ca pretul lui este mai mic. aa folosesti laptopul ce-l folosesti deja la auto, zi-mi cum va fi cind ti se buleste latopul pe care ai licentele (cumparate sau cracuite not important) si ramai fara ambele scule simultan. Ca sa fac o analogie tu vrei sa-ti iei o trotineta (un Tico ar echivala cu un picoscope) ca sa te deplasezi pe la clieni cu diferite treburi, carind in spate (laptop) diferitele mape cu dosare si piese de schimb. In fine, sint banii tai, va fi tot problema ta mai departe. Link spre comentariu
stryx Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 (editat) Am incercat 6022,ala nu e osciloscop, e doar o gluma proasta din pacate. Momentan am un picoscope 2044a (spatiul bata-l vina) e o jucarie interesanta. La cat costa 1022-ul (500€) cred ca se poate gasi variante mai bune din pc de vedere calitativ si al performantelor. PS: la osciloscoapele usb un izolator galvanic pt usb ar fi bine venit daca se folosesc la surse. Editat Martie 2, 2022 de stryx Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 Acum 29 minute, stryx a spus: picoscope 2044a Sau: Link spre comentariu
modoran Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 Acum 4 ore, sesebe a spus: Faptul ca deja ai un laptop nu inseamna ca pretul lui este mai mic. aa folosesti laptopul ce-l folosesti deja la auto, zi-mi cum va fi cind ti se buleste latopul pe care ai licentele (cumparate sau cracuite not important) si ramai fara ambele scule simultan. .Nu vad unde-i problema, licentele se recupereaza daca-s cumparate legal sau se poate crackui din nou daca e cazul. Sau crezi ca daca se defecteaza laptopul ramai fara nimic ? A, daca nu te pricepi sa faci backup periodic ( care inseamna automat de ce mai multe ori ) e cu totul altceva. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 Problema e reprezinta timpul pierdut și clienții care te înjura ca nu-ți merg "aparatele" tocmai cind vin ei acolo. În rest nu contează ca doar toți sintem experți IT și toți știm ca trebuie sa avem imagine de back-up dar nu o gasesti atunci cind ai nevoie de ea și apoi îți aduci aminte ca back-up-ul pe care-l ai nu-i cu ultimile update-uri sau ai uitat chiar să-l faci. Toți sinteti mari experți și atunci dece mai întrebați pe forumuri? Eu am spus doar care sint dezavantajele unui osciloscop pe USB, și nici măcar nu am amintit de cele mai incomode. Luați-vă fraților cele mai ieftine jucării pe USB dar nu va mai plingeti pe aici ca lucrul cu osciloscopul este greoi, incomod și useless. Va spune asta cineva care utilizează osciloscop de un mileniu ('95-'96). Link spre comentariu
stryx Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 (editat) @dumitrumy Multumesc, acela e modelul jucariei dar am gresit eu numele, neatentia bate-o vina . Editat Martie 2, 2022 de stryx Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Salut, Eu l-am cumparat pe asta si e f ok are banda pana la 120Mhz: https://www.banggood.com/MUSTOOL-MDS120M-Professional-Digital-Oscilloscope-120MHz-Analog-Bandwidth-500MS-or-s-Sampling-Rate-320x240-LCD-Screen-Support-Waveform-Storage-with-Backlight-p-1759856.html?utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_organic&gmcCountry=RO&utm_content=minha&utm_campaign=minha-ro-en-pc¤cy=RON&cur_warehouse=CZ&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgs&utm_content=sxxx&utm_campaign=sxxx-ssc-ro-en-w-all-1123&ad_id=563753798622&gclid=EAIaIQobChMI5sLhnoip9gIVGap3Ch26rgkjEAQYASABEgJ5yPD_BwE BR/Daniel Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Daniel, la ce forma de unda deformata la 15MHz are si la atenuarea semnalului cu frecventa, nu are 120MHz. Un review aici: Link spre comentariu
bogdan546 Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 asta este ca si hantek-ul Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 (editat) Salut @Mircea, Din review reiese ca merge ok pana la vreo 45Mhz , mai sus am vazut ca atenueaza mai mult( ar fi bine daca vedeam generatorul pus si pe alt osciloscop in paralel, ca poate fi atenuat si din generator...). Oricum ptr auto e mai mult decat ii trebuie...si la cat costa nu gasesti ceva mai bun. PS:Hantekul specificat e jucarie daca ne uitam la sampling rate... BR/Daniel Editat Martie 3, 2022 de Craciun Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Salut Mircea, Uite un test pana la 120Mhz si se pare ca osciloscopul e ok , nu prea inteleg eu bine spaniola dar din imagini asa reiese: BR/Daniel Link spre comentariu
modoran Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Cum naiba sa fie ok petarda aia la 120 Mhz daca-i cu MXT2088 ca ADC si un frontend analog de toata jena ? In ce lume imaginara are ala 500 Msa/s ? Dar desigur, daca va place sa cumparati chestii doar ca scrie numere mari pe ele, e problema voastra. Eu prefer o chinezarie cinstita, chiar daca la "specificatii" pare a fi mai slaba. Uite ce are jucaria in interior: https://mysku-ru.translate.goog/blog/china-stores/85921.html?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=ajax,sc#mcut Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Salut @modoran, Pai atunci ce sa intelegem din testul spaniolului? Ca e fake? BR/Daniel Link spre comentariu
modoran Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Nu e fake, arata doar ce ii convine. Daca vrei sa vezi reviewul adevarat ( e alt model, dar dupa cum observi este identic in interior ) uite aici: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum