clony Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Salutare, O metoda de rezolvare a acestei probleme la display-ul LTJ30HN08-J, 12yfhd320sr4lv0.2? Mentionez ca cu o parte deconectata nu am imagine deloc si cu cealalta parte am imagine ok cu linii orizontale subtiri. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Până mai apar alte idei,încercați metoda cu scotch. Displayul pus pe masă cu fața în jos,t-conul să vină spre burta dumitale,și se începe cu panglica din stânga. Link spre comentariu
clony Postat Februarie 18, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2022 Am incercat dar nu am obtinut rezultate pozitive. O sa mai incerc poate ii dau de cap dar astept si alte idei. Multumesc Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Acum, sper ca ai bibilit la partea cu mari probleme. La panglica cu care ai zis ca, fiind conectata, nu ai imagine. Acolo izolezi. Vezi si pe youtube ca sunt o multime de rezolvari (sau nu). Link spre comentariu
clony Postat Februarie 18, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2022 1 oră în urmă, yokoono a spus: Acum, sper ca ai bibilit la partea cu mari probleme. La panglica cu care ai zis ca, fiind conectata, nu ai imagine. Acolo izolezi. Vezi si pe youtube ca sunt o multime de rezolvari (sau nu). Pe aia fara imagine am izolat. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 10 hours ago, clony said: Salutare, O metoda de rezolvare a acestei probleme la display-ul LTJ30HN08-J, 12yfhd320sr4lv0.2? Mentionez ca cu o parte deconectata nu am imagine deloc si cu cealalta parte am imagine ok cu linii orizontale subtiri. Cand imaginea prezinta "stalpi" cum e in cazul tau, nu exista remiedere pentru ca e un scurt intern in ecran care afecteaza ambele parti ale ecranului !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum