Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Linii display LTJ30HN08-J, 12yfhd320sr4lv0.2

clony

Postări Recomandate

Salutare,

O metoda de rezolvare a acestei probleme la display-ul LTJ30HN08-J, 12yfhd320sr4lv0.2?

Mentionez ca cu o parte deconectata nu am imagine deloc si cu cealalta parte am imagine ok cu linii orizontale subtiri.

lINII SAMSUNG.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• clony

3

• yokoono

1

• adydep

1

• Costica Tv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum, sper ca ai bibilit la partea cu mari probleme. La panglica cu care ai zis ca, fiind conectata, nu ai imagine. Acolo izolezi. Vezi si pe youtube ca sunt o multime de rezolvari (sau nu).

Link spre comentariu
1 oră în urmă, yokoono a spus:

Acum, sper ca ai bibilit la partea cu mari probleme. La panglica cu care ai zis ca, fiind conectata, nu ai imagine. Acolo izolezi. Vezi si pe youtube ca sunt o multime de rezolvari (sau nu).

Pe aia fara imagine am izolat.

Link spre comentariu
10 hours ago, clony said:

Salutare,

O metoda de rezolvare a acestei probleme la display-ul LTJ30HN08-J, 12yfhd320sr4lv0.2?

Mentionez ca cu o parte deconectata nu am imagine deloc si cu cealalta parte am imagine ok cu linii orizontale subtiri.

lINII SAMSUNG.jpg

Cand imaginea prezinta "stalpi" cum e in cazul tau, nu exista remiedere pentru ca e un scurt intern in ecran care afecteaza ambele parti ale ecranului !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări