yo9hrb Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 Boieru' tot boier. Multumesc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 6, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2023 (editat) Finalul de emisie din R 1070 ER. Primiti si conectorul pereche, este ceva mai special, are si doua mufe coaxiale pe langa restul contactelor. Pret 150 lei. Aveti si schema: https://1drv.ms/u/s!AlNl6wU0Z3exgS2fN53o0OymZqGV?e=bwyCnV Nu mai stiu unde citit un articol despre acest final de emisie, concluzia era ca alimentat corespunzator poate mult mai mult decat alimentat din acumulator. Va spun anticipat de ce am demontat total R1070, stiu sigur ca o sa ma intrebati...am fost platit, cineva din SUA cred ca scrie o carte sau ceva articole, poate un blog?? Acel cineva ma plateste convenabil, vrea fotografii de supercalitate, eu folosesc un D3100 si D80, am improvizat un atelier foto, cu lumini, trepied, etc.. Acele fotografii sunt proprietatea lui, nu am voie sa le folosesc sau sa le public. Ce vedeti aici sun foto facute cu Samsung Note10 Plus, in alta locatie, asa, sa fiu sigur ca nu pot fi acuzat ca am incalcat intelegerea. Am si restul bucatilor, imediat postez fotografiile. Placa de jos 20 lei, placa de sus 35. 25 lei bucata. Cablaje echipate pe ambele fete: 40 lei bucata. Partea cealalta: Vedeti schemele, aflati exact ce contine fiecare modul. Plrimiti si conectorii pereche. Editat Iunie 6, 2023 de Ovidanie Link spre comentariu
yoo Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Vreau eu plăcile de R1070, și amplificator emisie Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 9, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2023 (editat) 180 lei Partea de antena tuner din R1070ER. Poate lucra cu actionare manuala sau electrica, sub cablaj, printre altele este si un mororas care prin intermediul demultiplicatorului actioneaza condensatoarele de acord. Pe sub ecranajele alea este si partea de masura a undei reflectate, vedeti schema, detectorul este putin mai elaborat, poate detecta directia in care trebuie comandat motorul pentru un acord rapid. Oricum, tot mecanismul se poate roti oricat de mult in orice diriectie, nu are capat de cursa. La 22 rotatii a condensatorului din partea de jos a fotografiei, celalalt condensator face o rotatie completa. 8 butoane din AL randalinat si eloxat, pt. ax de 6mm. Toate butoanele sunt la fel, discurile alea atasate in partea de jos a butonului pot fi inlaturate. 40 lei toate 8 buc. Editat Iunie 9, 2023 de Ovidanie Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 16, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2023 La 09.06.2023 la 22:49, Ovidanie a spus: 120 totul din foto de mai sus. Link spre comentariu
grosu99 Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Pai nu se vede nimic ...puneti pe imgur Link spre comentariu
IAndras Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Acum 2 ore, grosu99 a spus: Pai nu se vede nimic ...puneti pe imgur Probabil le-a vandut cuiva intre timp, postare veche din iunie anul trecut. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 28 Autor Partajează Postat Aprilie 28 Bună ziua. Daca am șters poza, probabil am vandut produsele. Nu mai știu ce era. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum