Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Sony TA FB740 pocnituri si zgomot in boxa

Horat1u

Postări Recomandate

Buna,

Am achiziționat recent acest amplificator si in boxa din dreapta se aude la comutarea butoanele de loudness si direct line pocnituri. De asemenea la rotirea butonului de volum si cel de bass se aude un fasait si membrana de bass se misca foarte tare, fata-spate. Am zis ca este de la potentiometre si din cauza asta face asa , dar de ce pocneste la comutatoare si daca apas butonul de subsonic nu mai face asa de tare, cel putin nu mai zboara membrana de bas . Am spalat cu alcool izopropilic toate placile din amplif, scimbat pasta termica la tranzistori, dat cu spray special de contact la toate potentiometrele si comutatoarele. Folosesc cabluri audio de la cordial si boxele sunt ok, deci nu este de la ele. Face asa si pe intrarea de phono si de cd. A avut si momente rare cand nu se manifesta defectul. 

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Horat1u

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări