BRANCA Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Ştie cineva densitatea de curent admisibilă pe secţiune pentru utilizare ca shunt?Se dau alte proprietăţi într-o veselie,dar asta n-am găsit pe net... Mai apoi se mai găseşte în RO pe undeva fir 0,8-1mm?Sau,in extremă,la diametru 0,5-0,7 mm? Am din diverse aparate de masura bobine cu aşa ceva,dar la diametre mici... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 (editat) Am o vaga banuiala ca tot 3a / mm patrat este , la fel ca si la trafo de alimentare de Pina in 500w ... Daca iti este de folos sirma de kanthal subtirica , atunci Mai am eu o rola intreaga Nos ... Editat Februarie 16, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 (editat) Ceva informații găsești aici - nu se referă direct la manganină dar pot fi adaptate. https://www.isabellenhuetteusa.com/wp-content/uploads/2020/06/Alloys-Technical-Guide.pdf PS E drept că se referă la fire în aer liber , nu bobinate. Editat Februarie 16, 2022 de UDAR Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2022 Misura.Mersi de info şi ofertă.Fir kanthal,bănui,de 0,8mm am ceva.Mă interesează manganină pentru shunt.Are altă stabilitate termică faţă de celelalte tipuri de fire rezistive. Udar.La Isabelle am "săpat" mai demult...Aşa,din amintiri,să zic că şi ai noştri au cumpărat fir de la ei.Posibil şi de la sovietici ulterior. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 Manganina de 0.8 sau 1(nu mai știu exact cât are, dar o sa revin), ce cantitate trebuie? Link spre comentariu
Postări Recomandate