vizicon Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 1-- Philips 47PFL6007H/12 -daca e cineva interesat de ecran LC470EUF/FE/P1 funcționează perfect ecranul ,defectul a fost pe Main board QFU2.1E LA care nu sa mai putut recupera . Eu la-m văzut cu imagine in concluzie pot certifica ca ecranul e OK . Sursa DSP119CP 2--TOSHIBA 32EL933N -cu ecran spart ,executa comenzi board sau telecomanda ,este cu ecran LC320EXM/SE/A1 cu driver led pe ecran (driver OK) -Main board 33AV933_Main_BD_Rev 1.02 -Sursa PE3850-01UN-LF OBS. -sunt aduse de client din Olanda ,ecran Toshiba sa spart la transport . Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Rog poze. Spor. Link spre comentariu
vizicon Postat Februarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2022 Știu D-l MARIAN ,dar din cauza ca am altul desfăcut pe masa si clientul astăzi a confirmat ca e dispus sa le valorifice ,am zis sa vad in prima faza daca e cineva dintre colegi interesat de ele .Daca nu se poate mâine îmi fac timp pentru poze. MULTUMESC de înțelegere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum