octavi Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Caut efectiv cu disperare rezolvarea la un utilaj de prelucrare , mai exact am problema cu un encoder si efectiv nu ma descurc sa gasim unul identic sau inlocuitor , ar fi binevenită o consultare daca cineva este dispus sa ofere un nr de telefon, multumesc sau daca este cineva din bihor bineinteles nu raman dator Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Puneţi poza clară cu acel encoder şi eventual placa unde era montat.Prin telefon puteţi lua legătura cu cineva dispus să vă ajute după ce se clarifică despre ce problemă e vorba efectiv.S-ar putea să avem un coleg prin zona dumneavoastră. O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie Încarci pozele pe https://imgur.com/upload După ce se încarcă pe site, dai click dreapta pe fiecare poză şi selectezi ,,Copy image,,. Revii pe forum şi dai click pe ,,Paste,, în postare.Pozele vor apărea direct. Link spre comentariu
cipcirip Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Și o poza cu eticheta encoderului ar fi utilă... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 La 16.02.2022 la 8:04, octavi a spus: Caut efectiv cu disperare rezolvarea la un utilaj de prelucrare , mai exact am problema cu un encoder si efectiv nu ma descurc sa gasim unul identic sau inlocuitor , ar fi binevenită o consultare daca cineva este dispus sa ofere un nr de telefon, multumesc sau daca este cineva din bihor bineinteles nu raman dator Am trimis pm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum