Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Înlocuire encoder pentru utilaj

octavi

Postări Recomandate

Caut efectiv cu disperare rezolvarea la un utilaj de prelucrare , mai exact am problema cu un encoder si efectiv nu ma descurc sa gasim unul identic sau inlocuitor , ar fi binevenită o consultare daca cineva este dispus sa ofere un nr de telefon, multumesc sau daca este cineva din bihor bineinteles nu raman dator

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipcirip

1

• validae

1

• dan cod

1

• octavi

1

Top autori în acest subiect

Puneţi poza clară cu acel encoder şi eventual placa unde era montat.Prin telefon puteţi lua legătura cu cineva dispus să vă ajute după ce se clarifică despre ce problemă e vorba efectiv.S-ar putea să avem un coleg prin zona dumneavoastră.

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie

Încarci pozele pe https://imgur.com/upload

După ce se încarcă pe site, dai click dreapta pe fiecare poză şi selectezi ,,Copy image,,.

Revii pe forum şi dai click pe ,,Paste,, în postare.Pozele vor apărea direct.

Link spre comentariu
La 16.02.2022 la 8:04, octavi a spus:

Caut efectiv cu disperare rezolvarea la un utilaj de prelucrare , mai exact am problema cu un encoder si efectiv nu ma descurc sa gasim unul identic sau inlocuitor , ar fi binevenită o consultare daca cineva este dispus sa ofere un nr de telefon, multumesc sau daca este cineva din bihor bineinteles nu raman dator

Am trimis pm

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări