Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop cu sunet alterat, cu bâzâit

MarianGhimpu47

Postări Recomandate

Sunetul laptopului meu nu se mai  aude clar și se aude un bâzâit. Atentionez că nu am ținut boxe lângă el. Vreau să întreb dacă e posibilă o magnetizare sau altceva?

Va rog ajutați-mă!

Editat de MarianGhimpu47
Corectat
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• MarianGhimpu47

2

• mircea888

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dacă citeaţi Regulamentul, aţi fi ales un titlu sugestiv, nu ,,Cine mă poate ajuta ???,,.Am editat eu...

Nu are ce să se magnetizeze la laptop, aveţi placa de sunet defectă.Cu casca conectată pe ieşirea specifică tot la fel face ?

Link spre comentariu
Acum 46 minute, mircea888 a spus:

Incearca sa faci o proba cand laptopul nu este la incarcat, daca tine bateria, macar cateva secunde scoate incarcatorul.

Am incercat de prima data și nu merge

Link spre comentariu

Bag seamă că poate omul vrea să asculte sunetul din laptop prin difuzoarele alea incluse....că de aia e laptop.Cu sistemele staţionare e altă mâncare de peşte..

În ce circumstanţe s-a întâmplat prima dată fenomenul ? Ce făceaţi în momentul acela cu laptopul, mai pe româneşte ? Că dacă era conectat la vreun TV de mari dimensuni sau alt dispozitiv audio-video, ar cam fi unele chestii...

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări