MarianGhimpu47 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) Sunetul laptopului meu nu se mai aude clar și se aude un bâzâit. Atentionez că nu am ținut boxe lângă el. Vreau să întreb dacă e posibilă o magnetizare sau altceva? Va rog ajutați-mă! Editat Februarie 15, 2022 de MarianGhimpu47 Corectat Link spre comentariu
validae Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Dacă citeaţi Regulamentul, aţi fi ales un titlu sugestiv, nu ,,Cine mă poate ajuta ???,,.Am editat eu... Nu are ce să se magnetizeze la laptop, aveţi placa de sunet defectă.Cu casca conectată pe ieşirea specifică tot la fel face ? Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Incearca sa faci o proba cand laptopul nu este la incarcat, daca tine bateria, macar cateva secunde scoate incarcatorul. Link spre comentariu
MarianGhimpu47 Postat Februarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 46 minute, mircea888 a spus: Incearca sa faci o proba cand laptopul nu este la incarcat, daca tine bateria, macar cateva secunde scoate incarcatorul. Am incercat de prima data și nu merge Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Placa de sunet pe USB ar fi cea mai ieftina solutie. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Bag seamă că poate omul vrea să asculte sunetul din laptop prin difuzoarele alea incluse....că de aia e laptop.Cu sistemele staţionare e altă mâncare de peşte.. În ce circumstanţe s-a întâmplat prima dată fenomenul ? Ce făceaţi în momentul acela cu laptopul, mai pe româneşte ? Că dacă era conectat la vreun TV de mari dimensuni sau alt dispozitiv audio-video, ar cam fi unele chestii... Link spre comentariu
vasiletodosi Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Incearca cum ti/a sugerat validae,daca merge corect cu casca conectata.Eu am avut aceias problema ,la un acer si problema a fost la difuzoare. Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Pilitura sau corputi metalice in difuzoare, astea sunt de la "mester" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum